7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dýšinu přejelo Tornádo!


Branky


28. P. Kočí , 35. P. Rom , 47. V. Krliš , 51. O. Pytlík , 63. P. Kočí , 73. M. Furár , 86. M. Furár
0

Hradiště začíná pomalu sbírat body a tentokrát to odnesla Dýšina, která si odvezla pořádný příděl. Bůh ví, kde by Hradiště bylo, kdyby takhle hrálo všechny zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první půlka napověděla

Zápas začal o chvíli později, jelikož nastaly problémy s elektronickým zápisem. Naštěstí v Hradišti mají ještě tužku a klasický papírový zápis a po jeho sepsání se mohlo konečně začít. Oba týmy začaly opravdu zhurta, když zahrávaly přímé kopy. Ty se však neujaly, ale ujala se jiná situace. V 18. minutě vystřelil Patrik Kočí, gólman střelu vyrazil k volnému Pavlovi Romovi, který se do prázdné brány nemýlil. Skóre se dvakrát snažil navýšit Furár, ale ani jedna z jeho střel neskončila v bráně. Domácí se nakonec dalšího gólu do poločasu dočkali. Filip Šperl přistrčil míč proti noze Martinovi Furárovi, který se do třetice nemýlil. 

Domácí si zastříleli

Ve druhém poločase bylo na Dýšině znát, že nepřijela v úplně plné sestavě, marodka ji trápí opravdu mohutně. Hradiště ta mohlo propustit uzdu svému tornádu. 52. minuta nám nabídla fotbalovou lahůdku. Odhlavičkovaný míč z pokutového území Dýšiny si našel Ondřej Pytlík, který ho bez rozmýšlení napálil a poslal přímo do šibenice. Tohle všechno byl jen začátek. Na 4:0 zvýšil Václav Krliš, který dorazil do prázdné brány skvěle sehranou akci svých spoluhráčů. Tlak domácích se zvyšoval, z kterého pramenila penalta. S tou si zkušeně poradil Martin Furár a přidal tak svou druhou trefu v utkání. "Kanára" hostům uštědřil Patrik Kočí svým gólem po přihrávce od Pytlíka. Osm minut před koncem uzavřel gólový účet opět Patrik Kočí takřka totožnou brankou, jako byla jeho první. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Vávra (hráč): Do zápasu jsme vstoupili s cílem držet balón a kontrolovat hru, což nám dařilo. Náš gólman sice jednu nebezpečnou střelu, ale to bylo všechno. Zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě bereme tři body.

FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí mužstva, hráč): Jednoznačné vítězství domácích. Nevím moc, co bych k tomu řekl.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , J. Ženíšek [-] (46. V. Krliš [-] ) - D. Vávra [-] , P. Rom [-] (46. M. Blumentritt [-] ) , T. Krysl [-] (67. M. Bezděk [-] ) , M. Furár [-] - P. Kočí [-] - F. Šperl [-] (67. M. Beránek [-] )

FK Dýšina B
M. Liška [-] - O. Velický [-] , J. Koutník [-] - V. Muzika [-] , P. Makovička [-] , J. Muzika [-] - J. Poláček [-] , J. Šimáček [-] - J. Pavelka [-] , M. Náhlík [-] , J. Chaloupka [-] (62. J. Vodvárka [-] )

ŽK: 56. O. Velický .
Hráči zápasu: O. Pytlík - M. Liška .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - VOLF Karel (N), KAREL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.