Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vodní Stavby porazily poslední tým tabulky


Branky


0

Na hřiště poslední Dýšiny přijeli vodníci, pro které by měl být takovýto zápas hračkou. Dýšina ale umí kousat, a tak to plzeňané neměli úplně snadné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřeli hosté, kteří přečkali několik šancí domácích v úvodu zápasu. V 15. minutě skončil centr Matěje Lochmana až v brance. Hosté se poté rozstříleli. V rozmezí sedmi minut se nejprv prosadil Jiří Haišman a poté Martin Mařík, což znamenalo již tříbrankové vedení Vodních Staveb. Domácím se ještě do poločasu podařilo snížit zásluhou Jana Šimáčka, který skluzem vlétl do malého vápna a míč dorazil do sítě.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, střídající Krásný neproměnil samostatný únik. Přišel tedy zákonitý tres v podobě gólu Dýšiny. Václav Muzika svou střelou dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Poté už svoje motory nakopli vodníci naplno a v 64. minutě přidal svou druhou trefu v utkání Jiří Haišman. Ten se nakonec dočkal i kýženého hattricku. Nejhezčí akci zápasu jsme viděli devět minut před koncem, když se Peroutka uvolnil krásně na pravé straně a předložil míč do vyložené pozice Jiřímu Haišmanovi. Vodní Stavby si tak odváží ze hřiště Dýšiny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí týmu): Prvních dvacet minut vyrovnaný zápas, spíše převaha domácích. Poté došlo ke dvěma zranění na straně Dýšiny, museli jsme střídat a soupeř využil z minima maximum.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Domácí začali výborně, měli tři vyložené šance, ale nedali, a tak uhodilo kladivo na druhé straně. Do poločasu přidal Haišman ještě dvě gólové radosti a domácí jen před poločasem snížili. Druhý poločas začal šancí vodníků, Krásný šel sám na branku, ale nedal, a tak domácí snížili ale vzápětí Haišman zase upravil na rozdíl dvou branek .Na závěr padla nejhezčí branka zápasu.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Černý [-] - J. Koutník [-] , R. Hrdina [-] (46. R. Tlustý [-] ) , J. Soroka [-] , P. Bruj [-] - V. Muzika [-] , V. Totzauer [-] (54. J. Šnajdr [-] ) , J. Pěč [-] , J. Muzika [-] - J. Šimáček [-] , J. Špánek [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - M. Sýkora [-] , J. Větrovský [-] , V. Čech [-] - M. Peroutka [-] , T. Sýkora [-] , M. Lochman [-] - J. Haišman [-] - M. Mařík [-] (69. M. Karas [-] ) , D. Štec [-] (46. J. Krásný [-] ) , J. Jírovec [-] (46. M. Říha [-] )

ŽK: 59. V. Muzika , 61. J. Šnajdr - 16. T. Sýkora , 19. J. Haišman , 53. M. Sýkora .
Hráči zápasu: V. Muzika - J. Haišman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čožík Marek - BEROUN Jan (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.