J. Folk 30.
M. Hakr 87.
2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovlivnila absence sudího


Branky


30. J. Folk , 87. M. Hakr - 13. P. Kočí , 70. V. Krliš , 73. V. Krliš
0

Ano, opravdu čtete dobře. K utkání devátého kola mezi Druztovou a Hradištěm se nedostavil rozhodčí Čožík. Oba týmy se tedy dohodly, že utkání odpíská hradišťský "lajnový" Karel Volf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci vstoupili do utkání aktivněji. To se však čekalo, přeci jen byla Druztová mírným favoritem. Již ve druhé minutě si s volným přímým kopem musel poradit hostující Vondráček. Hosté se však dostali do vedení. Ve 13. minutě zastavil útok domácích Pytlík, vyvezl balón aby ho následně předložil Patrikovi Kočímu, který svou oblíbenou střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Hosté pak chybovali v obraně, Druztová se dostala s míčem až do vápna, kde po pěkné přihrávce napříč šestnáctkou rozvlinl síť Jiří Folk. Poté si ježdě každý mančaft připsal po jedné neproměněné šanci a mohlo se jít

Domácí začali druhý poločas velkou šancí, ale útočící hráč sám před bránou trestuhodně netrefil. Domácí měli další šance, ale pozorně hrající obrana hostí za svá záda žádný balón nepropustila. Poté udělalo hradiště několik změn v sestavě a to bylo na jejich hře znát. V zápětí se dostali do vedení, Kočí přihrál Václavovi Krlišovi, který se nemýlil. Za další tři minuty bylo vedení Hradiště již dvoubrankové. Opět Kočí vyslal Václava Krliše, kterému samostatný únik nedělal větší problém a s přehledem ho zakončil střelou k tyči. Druztová poté nastolila urputné tempo a obránci hostů byli jako na kolotoči. Jenže podávali velmi odpovědný výkon a domácím se podařilo snížit až tři minuty před koncem. Michal Hakr nechal z volného přímého kopu promluvit svou levačku a bylo to 2:3. Hradiště konec ubojovalo a odváží si tak velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Hlavní věc byla, že se nedostavil hlavní rozhodčí, čímž zápas dostal náboj pralesní ligy. Díky velice korektnímu přístupu obou mančaftů se zápas odehrál. Bohužel i tyhle věci se dějí.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Martin Furár (hráč): Do utkání jsme šli s tím, že musíme s domácími běhat, hrát důrazně, trpělivě a bez chyb bránit. Což se nám do velké míry dařilo a hlavně za skvělý druhý poločas si zaslouženě vezeme domů tři body.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , M. Hakr [-] , Z. Šimandl [-] , P. Jirka [-] , L. Denk [-] (68. L. Paďour [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , M. Bidzilja [-] (25. J. Folk [-] ) , P. Fischer [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Blumentritt [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] (64. M. Valeček [-] ) , J. Ženíšek [-] (46. M. Beránek [-] ) - M. Furár [-] , P. Rom [-] (82. F. Šperl [-] ) , T. Krysl [-] , D. Vávra [-] - K. Hamberger [-] (62. V. Krliš [-] ) , P. Kočí [-]

Hráči zápasu: J. Vondráček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.