Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec přejel Prazdroj


Branky


0

Na hřiště Prazdrojev rámci devátého kola zavítal dosavadní lídr městské soutěže, tým ze Starého Plzence. Favorit byl jasný, otázkou bylo, v jaké sestavě se sejdou domácí a jak velký odpor budou klást.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vlétli podle očekávání. Na první gól Petra Menšíka jim stačily pouze tři minuty. A Petr Menšík se prosadil i o pár minut později, konkrétně  19. minutě. Když se ve 28. minutě trefil také Jan Duspiva, začalo to s domácími vypadat špatně. Jenže to ještě v rámci prvního poločasu nebylo vše. Ve 38. minutě přidal svoji první trefu v utkání Martin Pícka, který hlavou rozvlnil síť. A abytěch špatných zpráv pro Prazdroj nebylo málo, tak se jim zranil jeden hráč a zbytek zápasu museli dohrávat o deseti. 

Starý Plzenec, vědom si svého vysokého vedení, se do nějakých zbrklých útoků již příliš nehnal. Oslabení domácí neměli moc sil na odpor a utkání se víceméně dohrávalo. V 70. minutě přidal svojí druhou trefu v zápase Martin Pícka, tentokráte střelou z vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O čyři minuty později již mohl slavit hattrick. Ve vápně si počkal na centr, míč si zpracoval na prsa, na kterých ho také "donesl" až do sítě. Překvapení se tedy nekonalo, Starý Plzenec si připsal další tři body a s přehledem vede tabulku.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Miloš Krýda (hráč): Nepovedený zápas, v desáté minutě se nám zranil hráč, nesešli jsme se úplně ideálně. Dostali jsme ne úplně šťastné góly a pak to tak dopadlo. Tahali jsme za kratší konec.

SK Starý Plzenec B
Milan Jíra (vedoucí mužstva): Jednoznačný zápas, soupeř vystřelil na bránu asi jen jednou za celý zápas. Po všech stránkách jednoznačné utkání. Soupeř navíc hrál více jak polovinu zápasu o deseti lidech.



Sestavy


SK Roudná
P. Šůha [-] - J. Diviš [-] , M. Krýda [-] , A. Dejmek [-] , P. Hyneš [-] , L. Sedláček [-] , D. Urie [-] , P. Křepelka [-] (80. J. Jílek [-] ) , J. Hofrajtr [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Brejcha [-]

SK Starý Plzenec B
A. Doskočil [-] - M. Děkanovský [-] (46. P. Jíra [-] ) , R. Trylč [-] , P. Batěk [-] - T. Brejcha [-] , M. Pícka [-] , S. Kerner [-] , J. Duspiva [-] - J. Voráček [-] , P. Menšík [-] (46. S. Rehák [-] ) - P. Šesták [-] (68. L. Pištěj [-] )

ŽK: 86. P. Batěk .
Hráči zápasu: P. Hyneš - M. Pícka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Pátek Dalibor - BERIAC Miroslav (N), BREJCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.