Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov ubojoval vítězství


Branky


0

Střetli se dva sousedi tabulky, kteří okupují klidné vody. Mladý ambiciózní tým z Touškova zavítal na hřiště Vodní Staveb, které jsou velmi nevyzpytatelným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prnví půli byli domácí aktivnější. Své šance ale neproměnili, a tak se paradoxně dostali do vedení hosté. Skvělý centr ze strany doklepl do brány Jan Huleš chviličku před poločasem. Už se zdálo, že poslední slovo v prvním poločase bude mít Touškov, ale dvě minuty před jeho koncem bylo srovnáno, když se po centru Švarcbacha prosadil Jiří Haišman

I ve druhé pli se jako první prosadili touškovští mladíci. Opět jim vyšel jeden z centru do vápna, tentokrát do prázdé doklepával Ludvík Peikert. A přetahovaná pokračovala. Vyrovnání tentokráte obstaral Martin Peroutka. Vyrovnaná hra s mnoha šancemi se musela divákům líbit. Tentokráte se v 81. minutě trefil za Touškov Karel Pachl. A jednalo se opravdu o výstavní střelu, rána z otočky skončila rovnou v šibenici. Každý by mohl očekávat vyrovnání domácích vodníků, ale opak byl pravdou. V 84. minutě vybojoval míč a samostatnou akcí se prosadil Adam Jánek. 89. minta nám nabídla červenou kartu a gól. Obojí na straně domácích, svou druhou trefu v utkání přidal Martin Peroutka. Bylo však již příliž pozdě, Touškov si na cestu domů přibalil tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Vyrovnaný první poločas, branky padly až ke konci poločasu. Druhý poločas domácí jen dotahovali.

TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn (předseda, trenér): Díky tomu, že soupeř neproměnil několik vyložených šancí v prvním poločase, jsme ve druhém poločase vyrovnali hru a zvítězili.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - M. Sýkora [-] , J. Větrovský [-] , V. Čech [-] - M. Peroutka [-] , T. Sýkora [-] - J. Haišman [-] - D. Štec [-] , J. Krásný [-] , J. Jírovec [-] , P. Švarcbach [-]

TJ Sokol Město Touškov B
D. Vrba [-] - P. Boháč [-] , M. Tříkač [-] (57. A. Jánek [-] ) , M. Šůla [-] , D. Wagner [-] , P. Foltýn [-] , M. Beneš [-] , K. Pachl [-] , P. Dyk [-] , J. Huleš [-] , L. Peikert [-]

ŽK: 62. J. Větrovský , 88. J. Krásný - 62. L. Peikert . ČK: 89. J. Krásný .
Hráči zápasu: M. Peroutka - L. Peikert .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - HAVEL Jaroslav (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.