3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Hradiště kosí jednoho soupeře za druhým


Branky


15. M. Bezděk , 40. P. Kočí , 60. P. Rom
0

V rámci desátého kola zavítal na hřiště Hradiště bolevecký mančaft. Oba týmy jsou známé svou velkou útočnou silou. Byl to soupboj pátého z druhým, co se týče počtu vstřelených gólů, takže se diváci mohli těšit na ofenzivní podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v páté minutě skončil kulatý nesmysl poprvé v bráně, dopravil ho tam Patrik Kočí. Rozhodčí ale pískl faul Roma na gólmana. Domácí nemuseli smutnit příliš dlouho. Kočí vyslal jedovatou střelu na bránu, gólman jen vyrazil a Martin Bezděk už věděl, jak s nabídnutou šancí naložit. Ve 40. minutě jsme měli možnost shlédnout nejkrásnější akci zápasu. Jan Bihary si vzal míč na půlce, prošel celou obranou jako nůž máslem a míč předložil před Patrikovi Kočímu před prázdnou bránu, který jeho nabídkou neodolal. Do kabin tak šli domácí výrazně veseleji.

Ani ve druhé půli nekladl Bolevec na specifickém hradišťském hřišti nějaký velký odpor. Do pěkných šancí se dostal Bihary a Bezděk. Skóre se nám měnilo po hodině hry a opět skórovali domácí. Beránek vyslal křižnou střelu, kterou na zadní tyči doklepl Pavel Rom. Bolevec nenašel na hradišťskou kombinaci protijed, a tak si domácí dokráčeli k dalšímu tříbodovému vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Ondřej Pytlík (hráč): Zápas jsme nezačali dobře, soupeř měl zpočátku více ze hry. Poté se naše hra zvedla, dali jsme dva góly a soupeře do šancí nepouštěli. V tom pokračoval i druhý poločas. Přidali jsme další gól a zápas prakticky rozhodli. Soupeř měl jen jednu větší šanci, takže výhra byla zasloužená.

SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Přijeli jsme na hřiště silného Hradiště. Zápas byl vyrovnaný a nám nepřálo štěstí, ale i tak Hradiště vyhrálo zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] , J. Ženíšek [-] , O. Pytlík [-] - P. Rom [-] , D. Vávra [-] (65. O. Houdek [-] ) , M. Beránek [-] - J. Bihary [-] (76. M. Valeček [-] ) , P. Kočí [-] - M. Bezděk [-] (75. F. Šperl [-] )

SSC Bolevec B
M. Zítek [-] - L. Ficu [-] , V. Kalčík [-] , M. Zelenka [-] , M. Starý [-] , Y. Mihali [-] , M. Fleisner [-] , L. Fictum [-] , P. Maruš [-] (45. R. Haišman [-] ) , L. Běl [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 55. J. Kučera .
Hráči zápasu: J. Bihary - V. Kalčík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: VOPAT Dušan - VOLF Karel (N), HAIŠMAN Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.