6:1
(3:0)
59. M. Peroutka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová se přiblížila Plzenci na rozdíl jednoho bodu


Branky


10. L. Denk (p.) , 16. J. Šlauf , 34. T. Roubal , 47. P. Šlauf , 54. P. Ženíšek , 72. V. Němeček - 59. M. Peroutka (p.)
0

Druhý tým soutěže z Druztové přivítal v rámci jedenáctého kola na svém hřišti družstvo Vodních Staveb. Druztová se přetahuje o první místo se Starým Plzencem a pokud chce tuhle přetahovanou vyhrát, musí sbírat body ze zápasů po třech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na svého soka vletěli, jako je hodno týmu bojujícího o postup. Již v desáté minutě byl za faul nařízen pokutový kop, který Lukáš Denk z Druztové bezpečně proměnil. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 16. minutě se po pěkné kombinaci dostal míč k domácímu Janu Šlaufovi, pro kterého nebyl problém dostat míč do sítě. A ve vzduchu vysící třetí branka přišla ještě do poločasu. Tomáš Roubal vstřelil gól, když těžil z dobré práce spoluhráčů a Druztová tak šla do kabin s tříbrankovým vedením.

Ve druhé půli byl obraz hry obdobný, jako v tom prvním. Hned v úvodu přidal čtvrtou trefu Petr Šlauf a zanedlouho po něm se prosadil i Petr Ženíšek. Hosté se gólu také dočkali. Vodník Jakub Větrovský se postavil k nařízenému pokutovému kopu a s přehledem jej proměnil. Poslední slovo v utkání ale měli domácí. V 72. minutě zvýšil již na 6:1 Václav Němeček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): V utkání jsem měl radost hlavně z toho, že jsme odčinili pohárový debakl s Bolevcem a také, že máme hodně střelců. Zápas jsme zvládli, byli jsme lepší.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Domácí byli od začátku lepší a bylo jen otázkou, kdy otevřou skóre. Pomohl jim v tom rozhodčí, když faul za vápnem zatáhl do vápna a nařídil penaltu. Druhý poločas už byl jen o tom, jaké bude skóre.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (46. J. Folk [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] (79. O. Kosa [-] ) , P. Šlauf [-] , J. Roubal [-] (46. V. Němeček [-] ) , J. Šlauf [-] , L. Denk [-] (79. T. Linda [-] ) , M. Beránek [-] , P. Jirka [-] (46. M. Bidzilja [-] ) , P. Fischer [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] (46. L. Hosnedl [-] ) - V. Čech [-] , J. Větrovský [-] , M. Sýkora [-] - T. Sýkora [-] , M. Peroutka [-] - J. Haišman [-] - R. Sebera [-] (72. T. Frýdl [-] ) , J. Fiala [-] , M. Říha [-] , D. Štec [-]

ŽK: 16. J. Šlauf , 37. M. Hakr , 57. M. Bidzilja , 67. J. Folk - 36. T. Sýkora , 40. J. Fiala , 57. J. Větrovský , 87. D. Štec .
Hráči zápasu: M. Hakr - J. Větrovský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hlavsa Radek - NAVARA Jaroslav (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.