3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby juniorek vyhrála domácí Vrchovina


Branky


20

Souboj dvou juniorek nabídlo okresní derby mezi domácím Novým Městem na Moravě a Velkým Meziříčí. Vrchovina v tomto zápase rozdílem tří gólů svého soka porazila a připsala si tak zaslouženě do tabulky KP další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

V prvním dějství byli určitě nebezpečnější hosté, svými náběhy za obranu dělali Novému Městu velké problémy. V 5. minutě jeden náběh nevyužil rychlý Mirek Malata, který šel sám na Doležala. Obrana s brankářem celou situaci hasili na brankové čáře. To byl velmi důležitý moment pro vývoj utkání. Hosté přehrávali domácí hlavně ve středu zálohy. Po dvaceti minutách přišla první šance po rohu od Polnického, který se teprve zastřeloval těsně vedle na zadní tyč. Po pár minutách se ke střele odhodlal Chytrý, ale Kolář bezpečně kryl. To bylo vše co nabídl první poločas.

Druhé dějství bylo v režii Vrchoviny

Ve druhém poločase se začaly dít věci. Domácí vlétli na svého soupeře. Hned ve 47. minutě po rohu Chytrého se nemýlil Polnický a prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Po pěti minutách opět Polnický z volného kopu přestřelil zeď, ale i branku Koláře ze vzdálenosti 18 metrů. V 58. minutě opět po rohu se hlavou trefil Šmída a zvýšil vedení - 2:0. V 62. minutě po špatném odkopu domácí obrany se prezentoval střelou nad Crkal. V 67. minutě hostující Ráliš z úhlu vyzkoušel postřeh Doležala, na kterého však nevyzrál. Pár minut před koncem opět po rohu, korunoval svůj perfektní výkon mladíček Tomáš Švanda, když hlavou čistokrevným angličanem uzavřel skóre zápasu - 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): První půle z naší strany byla špatná, chyběl pohyb, nasazení, zkrátka všechno. O poločase jsme si něco řekli a kluci to vzali za správný konec a byla vidět vůle jít za vítězstvím. Celkově to bylo vyrovnané utkání, kde jsme v druhé půli začali mít územní převahu, z ní vyplynuly standardní situace, které nakonec rozhodly utkání.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
A. Doležal [-] - D. Bača [-] , P. Sytař [-] , J. Chytrý [-] , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] (85. R. Červenka [-] ) , L. Slavíček [-] (46. V. Hudák [-] ) , V. Veselý [-] (46. J. Liška [-] ) , R. Hlaváč [-] (69. P. Blažíček [-] ) , T. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] (89. L. Sláma [-] )

FC Velké Meziříčí B
M. Kolář [-] - M. Malata [-] , P. Chalupa [-] , D. Krčál [-] , M. Malata [-] (85. V. Adam [-] ) , F. Vošmera [-] (69. O. Chodák [-] ) , V. Crkal [-] , M. Mička [-] , M. Sysel [-] (69. T. Klíma [-] ) , D. Ráliš [-] , N. Bibr [-]

ŽK: 66. P. Sytař - 45. N. Bibr , 51. D. Krčál .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - KLINER Jan, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radka Vazačová

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase bude záležet, v jakém složení nastoupí oba týmy. Vel. Mez. jsem viděl v minulém zápase a musím říct, že se mi jejich výkon líbil a nezasloužili si prohrát. Od zápasu čekám útočný fotbal a jelikož je to derby, tak i patřičné emoce. Po sériích remíz už potřebujeme vyhrát za plný počet a s podporou fanoušků vyhrajeme po boji 3:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích