V. Maleta 18.
V. Maleta 58.
V. Maleta 90. (p.)
3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Vrchoviny je i po zápase v Třebíči stále bez prohry


Branky


18. V. Maleta , 58. V. Maleta , 90. V. Maleta (p.) - 26. L. Slavíček , 70. L. Slavíček , 81. V. Hudák
17

V 5. kole Krajského přeboru Vysočina mužů na sebe narazily celky HFK Třebíč a juniorka Nového Města na Moravě. V utkání bohatém na góly se nakonec zrodila remíza a hosté jsou tak stále bez prohry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavíček vymetl pavučinu v třebíčské bráně

První poločas nebyl pro oko diváka zrovna záživný. Zaujaly snad jen obě gólové situace. Domácí HFK Třebíč šla do vedení v 18. minutě gólem Malety, když předtím si s dlouhým balonem za obranu neporadil hostující Liška a ani Sláma mu návratem nepomohl - 1:0. Hostující celek vyrovnal ve 26. minutě, když odražený míč zužitkoval Slavíček a krásnou bombou vymetl pavučinu v Dubově bráně - 1:1.

Třebíč trestala chyby hostujícího celku

Do druhé půle nastoupili hosté s odhodláním zvrátit výsledek na svou stranu, i přes hodně okleštěnou sestavu. Jejich snahu ale srazila další chyba, a to když Liška dával hlavou malou domů Sáblíkovi, ten nejprve balón v klidu chytil, nicméně poté mu nepochopitelně vypadl a domácím tak Vrchovina doslova naservírovala hodně laciný gól - 2:1. Hosté se ale nevzdali, pěkně zakombinovali, Novák přihrál míč Slavíčkovi do běhu a ten samostatný nájezd v 70. minutě proměnil - 2:2. Vrchovina dokázala dokonce otočit výsledek, a to když po pěkné akci po levé straně dostal míč Hudák a z hranice vápna jej zkušeně uklidil v tyči - 2:3. I když utkání směřovalo k překvapivé výhře hostí, přišla další chyba na straně juniorky Vrchoviny, u jejíhož zrodu byl laxní odkop míče a na konci penalta pro domácí celek, kterou v 90. minutě proměnil Maleta a domácím tak vystřelil bod.  

 



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Petr Follprecht (trenér): "Ještě den před zápasem jsme nevěděli, zda vůbec skrz absence a kolizi s A týmem poskládáme tým, takže bod před zápasem bychom určitě brali. Nicméně hráči, co nastoupili, ze sebe vydali všechno a při troše štěstí a více zkušenostech jsme měli urvat tři body. Ale je to další zkušenost pro naše mladé mužstvo."



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - T. Hrbáček [-] , P. Florián [-] , A. Suchna [-] , J. Uličný [-] (38. S. Dušovský [-] ) - Z. Maule [-] - R. Durda [-] , V. Maleta [-] , T. Válek [-] - M. Sáček [-] , L. Karásek [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] , L. Sláma [-] (56. L. Novák [-] ) , V. Dobrovolný [-] , J. Liška [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] (68. V. Macciolli [-] ) , V. Hudák [-] , J. Mrkos [-] , J. Chytrý [-]

ŽK: 62. P. Florián , 74. R. Durda - 62. R. Blažíček .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - POJEZNÝ Karel, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radka Vazačová

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: výhra domácích

Uvidíme, jaký vliv bude mít, že Vrchovinské áčko hraje ve stejný čas jako B-tým. Myslím, že si domácí připíší do tabulky 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů