P. Hanousek 52. (p.)
F. Janda 62.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř na domácí půdě remizovala s Ledčí 2:2


Branky


52. P. Hanousek (p.) , 62. F. Janda - 39. M. Toula , 68. J. Bačkovský
15

V neděli se v Chotěboři utkali každoroční krajští rivalové, domácí Chotěboř hostila Ledeč nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól přímo z rohu

První poločas začal trošku pomaleji… Oba týmy nebyly v úplné rychlosti, a tak se v úvodních minutách spíše hrálo ve středu hřiště. Hned od úvodních minut bylo ale jasné, že ani jeden tým nedá soupeři nic zdarma. Sledovali jsme zápas plný soubojů, ale šance žádné. Největší šanci měl ve 30. minutě domácí křídelník Bělovský, jehož vstřelenou branku zastavil jasný ofsajd. Poté měli domácí několik šancí po standardních situacích, ale hosté byli dobře připraveni a když už udělali chybičku, tak za nimi stál vždy připravený brankář Bezděk. Ve 31. minutě centroval hostující Vágner míč do vápna, míč proběhl v souboji Toula se Staňkem a velkou šanci měl Bačkovský, ovšem těsně minul domácí branku. Poté nastala 39. minuta, nejprve kopal hostující Toula roh, ten ale domácí odvrátili na další roh, ten zahrával opět již jmenovaný záložník Toula, hosté si nalezli do branky domácího strážce Dobrovolného a míč kopaný od rohového praporku zázrakem skončil v síti 0-1. V závěru se opět bojovalo ve středu pole, žádné větší šance fanoušci neviděli.

Dva góly domácím k výhře nestačily

Druhý poločas začal úplně jinak než ten první. Domácí na soupeře vlétli a hosté nevěděli kam dříve skočit. Také z toho plynul sporný zákrok v 51. minutě. Chotěbořský Voborník prošel středem, zastavil ho až Havel, který se mu postavil do cesty na hranici pokutového území. Hodně sporný okamžik, Voborník lehkovážně padá, sudí píská, pro hosty velmi přísnou penaltu, kterou domácí kanonýr Hanousek proměnil, brankář Bezděk sice vystihl směr jeho kopu, ale na tuto střelu byl krátký. Od této chvíle domácí dále dominovali a tlačili se k obratu. O deset minut později byli ledečští opět příliš lehkovážní, domácí Voborník prošel přes 2 hostující hráče a posunul míč pod sebe, tam si Janda věděl rady a obrat byl na světě 2-1. Domácí ani tato branka neuspokojila a fanoušci je tlačili vpřed… Chvíli na to našel hostující Vágner Bačkovského, který se trefil a srovnal, ovšem pomezní sudí odmával opět velmi sporný ofsajd. Neuteklo ale ani 6 minut od rozdílové branky a domácí prohráli souboj na vlastní polovině, skákavý míč za obranou našel opět hostující Bačkovský, který nechytatelnou střelou z voleje vyrovnal 2-2. Od této chvíle se vše obrátilo a právě Ledeč byla celkem, který diktoval tempo hry. Největší šanci měl hostující Toula, jehož střela skončila na tyči, následnou dorážku hlavou pohotově vyhlavičkoval z brankové čáry domácí stoper Staněk. I proto bylo skóre stále 2-2. Dále jsme sledovali velmi pohledný fotbal plný ostrých zákroků. Tento zápas ale nakonec skončil zaslouženou remízou. Pro hosty je to druhá remíza v řadě 2-2, naopak domácí Chotěboř po vysokém vítězství doma tentokráte brala pouze bod. 



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): Myslím, že remíza je spravedlivá. I když měla Chotěboř ve druhé půli více ze hry, my byli nebezpečnější. Jeden gól nám neuznali, nastřelili jsme tyč. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Domácí hrozili ze závarů, tam to mohlo do brány klidně spadnout. Ve finále bych řekl, že ani jeden z nás si nezasloužil prohrát.



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] , F. Tůma [-] , D. Muzikář [-] (68. A. Nedvěd [-] ) - O. Bělovský [-] , M. Somerauer [-] , P. Chlad [-] , J. Voborník [-] , J. Stránský [-] - F. Janda [-] (71. T. Jakeš [-] ) , P. Hanousek [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - S. Bezděk [-] (8. T. Žemlička [-] ) , P. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] (90. M. Smejkal [-] ) , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , F. Gramer [-] , J. Bačkovský [-] (88. J. Fišer [-] ) , M. Havel [-]

ŽK: 67. F. Janda , 82. O. Bělovský - 52. T. Bezděk , 77. L. Vodička , 78. F. Gramer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - ŽALOUDEK Patrik, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radka Vazačová

Expert: Martin Chadim
Tip experta: výhra domácích

Netuším sílu obou týmů, dlouho jsem je neviděl a je to od nás hodně daleko. Dám na domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů