Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice o gól přetlačila Přibyslav a dotírá na Pelhřimov se Speřicemi


Branky


15

V utkání mezi Přibyslaví a hosty ze Žirovnice padlo hned pět branek. Týmem radujícím se z výhry a tří bodů nakonec byla Žirovnice, která tak prohání v tabulce lídra ze Speřic a jim dýchající na záda Pelhřimov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodáček přeloboval brankáře

Od začátku utkání se hrálo téměř pořád podle not žirovnického Slavoje, který si vytvořil i řadu velmi dobrých gólových příležitostí, ale bez konečného efektu. K první brance dopomohl hostům domácí obránce, který na rohu velkého vápna chyboval, míče se zmocnil Vodáček a přeloboval brankáře - 0:1. Ještě v první půli se lobem pokusil překonat gólmana Přibyslavi i hostující Smrčka, trefil ovšem pouze břevno. A tak první půle vyzněla lépe pro Žirovnici.

Přibyslav zápas zdramatizovala

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Nejprve si srazil domácí obránce po rohu míč do vlastní sítě - 0:2 a čtyři minuty na to vymetl Kněžínek šibenici přibyslavské brány - 0:3. Zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže domácí povstali, v 61. minutě snížil na 1:3 Vostál. Hosté začali kupit chyby a zmatkovat. Přibyslav převzala otěže v utkání a v 71. minutě Vostál snížil na rozdíl pouhé jedné branky 2:3. Hosté se obávali o výsledek až do konce utkání. Domácí Přibyslav však již vyrovnat nestačila a Žirovničtí si tak odvezli 3 vybojované body.

 

 

(www.fcslavojzirovnice.cz)



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Imramovský [-] , J. Vopršal [-] , S. Pochop [-] - J. Peřina [-] (46. O. Kárník [-] ) , F. Bačkovský [-] , J. Sibera [-] (83. P. Málek [-] ) , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] - A. Vostál [-] , T. Krečman [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - M. Kořínek [-] , K. Tolkner [-] , J. Svoboda [-] , V. Kněžínek [-] , V. Kučera [-] (90. J. Kocourek [-] ) , J. Vodáček [-] , V. Cajz [-] (83. D. Rozporka [-] ) , J. Smrčka [-] (87. M. Hřebecký [-] ) , L. Dýnek [-] , T. Knotek [-]

ŽK: 20. J. Sibera , 66. F. Bačkovský , 77. L. Vykoukal - 20. V. Cajz , 44. J. Vodáček .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: PORUPKA František - ŠRÁMEK Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radka Vazačová

Expert: Martin Chadim
Tip experta: výhra hostů

Po domácím debaklu budou chtít hosté navázat na první vysoké vítězství v Okříškách a mohlo by se jim to podařit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů