4:3
(3:1)
42. P. Čech (p.)
76. P. Novák
89. P. Malata (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Poslední Dýšina se bodově dotáhla na Chotíkov


Branky


6. M. Náhlík , 27. P. Pašek , 37. J. Muzika (p.) , 83. P. Pašek - 42. P. Čech (p.) , 76. P. Novák , 89. P. Malata (p.)
0

Souboj dvou posledních týmů tabulky nám nabídlo utkání v rámci dvanáctého kola městské soutěže mezi celky Dýšiny a Chotíkova. Pojďte se s námi podívat, jak to celé dopadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší první poločas měli určitě domácí. Ti nastoupili i v útoku s vyhlášeným útočníkem Paškem. Skóre se poprvé měnilo velmi brzy, již v šesté minutě se po dorážce prosadil Michal Náhlík. Petrovi Paškovi stačilo něco málo přes dvacet minut a do utkání se trefou zapsal také. Dýšina své vedení ještě umocnila, když se v 37. minutě postavil k po faulu nařízenému pokutovému kopu Jozef Muzika a s klidem jej proměnil. Ještě do poločasu stihli hostí snížit. Také z penalty se do listiny střeců zapsal Pavel Čech.

Ve druhém poločase se dlouho nic nedělo, až v 76. minutě střelou z vnitřku šestnáctky rozvlnil síť chotíkovský Pavel Novák. Domácí si zanedlouho vzali své dvoubrakové vedení zpět, když se v 83. minutě trefil opět kanonýr Petr Pašek. Dýšina se ještě v závěru musela strachovat o vítězství neboť minutu před koncem základní hrací doby snížil z penalty Pavel Malata. Naštěstí pro domácí již žádná další branka nepadla a zisk tří bodů je neminul.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí týmu, hráč): Vyrovnaný zápas odpovídal stavu v tabulce, kdy domácí vedli 3:0 a posledních pět minut se strachovali o vítězství.

FC Chotíkov 1932 B
Martin Vyskoč (hráč): Dali jsme si tři zbytečné góly po chybách obrany, ale celkově to byl od celého týmu nepodařený výkon.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Černý [-] - J. Soroka [-] , P. Bruj [-] , R. Hrdina [-] (16. J. Šnajdr [-] ) , J. Koutník [-] - V. Muzika [-] , J. Chaloupka [-] , J. Muzika [-] , O. Velický [-] - M. Náhlík [-] , P. Pašek [-] (87. J. Vodvárka [-] ) -

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - D. Kristl [-] , P. Čech [-] (59. M. Vyskoč [-] ) , P. Novák [-] (76. P. Bock [-] ) , M. Hauer [-] , M. Bernas [-] (67. T. Varga [-] ) , P. Malata [-] , R. Ježek [-] , A. Bělohlavý [-] , D. Kestler [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 65. V. Muzika , 87. J. Koutník , 88. O. Velický - 64. D. Kestler , 71. P. Malata .
Hráči zápasu: J. Muzika , P. Pašek - P. Novák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠIMÁČEK Jan (N), FRYČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.