6:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bolevec dostal naloženo


Branky


9. V. Němeček , 13. V. Němeček , 20. M. Hakr , 28. J. Folk (p.) , 64. T. Roubal , 85. L. Denk - 47. V. Kalčík
0

Čekal se atraktivní souboj dvou celků z popředí tabulky. Výsledek byl ale nakonec jiný, než bychom všichni předpokládali. Největší faktor hrál asi fakt, že Bolevec přijel v oslabené sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O tom, kdo bude určovat temto utkání, bylo jasno již od úvodu utkání. Skóre otevřeli domácí již v deváté minutě, po povedené akci se prosadil Václav Němeček. Tentýž hráč přidal o čtyři minuty svou druhou trefu a s hosty to vypadalo zle, nedobře. To však zdaleka nebylo všehno. Ve 20. minutě rozvlnil síť hráč 11. kola Michal Hakr. Tlak pokračoval a Bolevec nevěděl, kde mu hlava stojí. Z toho rezultoval další gól, když se z penalty po faulu na Tomáše Roubala trefil Jiří Folk. První půle tak pro domácí mančaft skončila snově.

Úvod druhé půle vyšlel lépe Bolevci. Po individuální akci vymetl šibenici Václav Kalčík. Ale na tento gól dokázali hosté reagovat další brankou ze 64. minuty, tentokráte se po tlaku ve vápně trefil Tomáš Roubal. Poslední slovo měl pět minut před koncem Lukáš Denk, kdy Hakr prošel vápnem a naservíroval mu balón proti noze. Na následnou střelu neměl brankář Zítek nárok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Soupeř přijel v úplně jiném, slabším složení, než normálně. Zápas se nám povedlo rozhodnout už v prvním poločase, kdy jsme podali dobrý výkon.

SSC Bolevec B
Martin Zítek (hráč): Druztová se poučila z minulých chyb z poháru a vzlétla na nás už od začátku a po celý zápas jsme tahali za kratší konec.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] (61. L. Denk [-] ) , M. Hakr [-] , V. Němeček [-] (75. J. Ilgner [-] ) , J. Roubal [-] (61. L. Paďour [-] ) , T. Roubal [-] (75. O. Kosa [-] ) , P. Jirka [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , M. Bidzilja [-] , P. Fischer [-]

SSC Bolevec B
M. Zítek [-] - J. Šanoba [-] , Š. Vítovec [-] , J. Šlehofer [-] , Y. Mihali [-] , A. Sedláček [-] , V. Kalčík [-] , L. Fictum [-] , L. Běl [-] , J. Kučera [-] , T. Kadeřábek [-]

ŽK: 67. L. Fictum , 90. A. Sedláček .
Hráči zápasu: T. Roubal - M. Zítek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nešpor Petr - ZÁMEČEK Ladislav (N), HAVEL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.