Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svitavští fotbalisté si doma poradili s Holicemi


Branky


3

Svitavští fotbalisté přivítali na svém hřišti soupeře z Holic. Pro oko diváka šlo o velmi atraktivní utkání, ve kterém nechybělo mnoho šancí na obou stranách a také branky. Po prvním poločase šly oba týmy do kabin za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase už se střelecky dařilo pouze domácím, kteří přidali ještě tři góly a získali tak plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól do šatny

První velkou příležitost měli hosté z Holic, kdy se v 5. minutě opřel do míče z velké vzdálenosti Tomáš Jedlička. Jeho prudkou střelu mířící pod břevno však vytěsnil nad bránu svitavský Tomáš Cabal

 

Velkou šanci na vstřelení branky měl ve 23. minutě svitavský Vít Ehrenberger. Jeho střelu z hranice malého vápna však vyrazil holický Petr Laksar na roh. Následující rohový kop rozehráli na krátko Jakub Chlup a Jakub Válek, jehož centr našel hlavu Davida Juříka, který otevřel skóre - 1:0 

 

Když už to vypadalo, že v poločase půjdou oba týmy do kabin za stavu 1:0, rozehrávali hosté rohový kop. Odražený míč se dostal až k holickému Václavkovi, který pohodlně srovnal na 1:1.  

Tři góly za poločas

V 63. minutě unikl po levé straně domácí Horák, který nacentroval před bránu. Nacentrovaný míč nedokázal zkrotit Miloš Chvála a odrazil se od něj pouze k domácímu Ehrenbergerovi, který vrátil vedení zpět na stranu Svitav - 2:1. 

 

O 10 minut později se dostali do úniku David Juřík a Ivo Svoboda. Druhý jmenovaný přihrál pod sebe a Juřík už pouze doklepl do prázdné brány a vstřelil tak svou 2. branku v utkání - 3:1.

 

V nastaveném čase zvýšil na konečných 4:1 Jakub Válek po přihrávce Patrika Hýbla.  

 

 

Za poskytnuté fotografie děkujeme Martinu Alexovi



Ohlasy k zápasu



SK Holice
David Semínko, hráč: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Svitavský celek se prezentuje silným a ofenzivního fotbalem a to také prokázali. Řekl bych, že z našeho pohledu jsme si zápas víceméně prohráli vlastními chybami a to tím, že jsme neproměnili 3x vyložené gólové situace z prvního poločasu, kdy mohl zápas nabrat úplně jiné obrátky. Tuto šanci využil soupeř, který nás potrestal akcí z rohového kopu. Podařilo se nám ovšem přímo na konci prvního poločasu srovnat, kdy se trefil útočník Václavek. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, bohužel nás soupeř opět trestal z rychlého brejku a my jsme nebyli schopni proměňovat naše šance. Svitavy přidali další dvě branky a bylo po zápase. Musíme se z toho rychle oklepat a v dalším zápase navázat na výkon z Pardubiček.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] (69. M. Brůna [-] ) , J. Novák [-] , M. Czehowský [-] , D. Juřík [-] (83. A. Novák [-] ) , V. Ehrenberger [-] (77. D. Bednár [-] ) , F. Čížek [-] (69. Š. Mauer [-] ) , D. Jukl [-] , J. Válek [-] , M. Horák [-] , I. Svoboda [-] (80. P. Hýbl [-] )

SK Holice
P. Laksar [-] - D. Semínko [-] , A. Kovařík [-] (69. L. Prokop [-] ) , J. Václavek [-] , T. Jedlička [-] , M. Roček [-] , J. Rosůlek [-] , M. Chvála [-] , D. Lát [-] , T. Kopřiva [-] , D. Fotul [-]

ŽK: 61. D. Jukl , 86. P. Hýbl - 77. L. Prokop , 88. D. Fotul , 90. D. Lát .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: JUREČEK Michal - DOSKOČIL Radim, KERHÁT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Konejl

Expert: David Semínko
Tip experta: výhra hostů

Na půdu Svitav zamíří holický celek, který začíná opět sbírat body a dotahovat se tak do první trojice. Svitavy se prezentují tvrdým, ale zároveň fotbalovým herním stylem, což by mohlo holickému týmu svědčit. Rozdíl bude o jednu branku a zvítězí Holice, kterým se začíná vracet sebevědomí z nevydařených zápasů s Litomyšlí či Ředicemi.

Tip: výhra domácích