Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zažili hororovou první půli


Branky


8

Ne vždy tabulka odpovídá předváděným výkonům a pro domácí Loket to bohužel platí dvojnásob. Loketští nepředvádějí zdaleka tak špatný fotbal, s jedním bodem jsou ale na úplném chvostu tabulky. V sedmém kole na jejich půdu zajížděl tým z Mariánských Lázní, který se naopak pohybuje na úplné špici. Role favorita byla předem jasně daná, domácí ale chtěli soupeře zaskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek

Úvodní hvizd rozhodčího Godži se ještě rozléhal po loketském trávníku, když se hosto řítili do prvního útoku. Ten navíc skončil gólově a proto se už v 1. minutě poprvé měnilo skóre. Střelcem branky byl 19 letý Jakub Nedbalý a bylo to 0:1. Prospaný začátek mohl domácí mrzet, v úvodní půl hodině se ale stovka fanoušků další branky nedočkala. Ve 33. minutě se opět prosadili hosté, Ivan Novosad, ještě o rok mladší, než jeho spoluhráč Nedbalý, vsítil branku a zvýšil vedení Mariánských Lázní na dvoubrankové. Ještě do poločasu stihli hosté udeřit jednou, což bylo zřejmě klíčové. Viktorka totiž měla výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil zkušený Jan Mucek a jako správný kapitán daroval svému týmu klid na kopačky. Do kabin šli domácí s tříbrankovým mankem a nezdálo se, že by se v utkání mělo udít nějaké větší drama.

Domácí snížili

Ve druhé půli se domácím podařilo poměrně brzy vstřelit kontaktní branku. Postaral se o ni šikovný útočník František Zázrivec, který v 55. minutě snižoval na 1:3. O dalších deset minut později už ale vedli hosté opět o tři branky. Martin Kapolka se do statistik zapsal jako nejmladší střelec v zápase a ve svých 17 letech zvýšil na 1:4. Deset minut před koncem se domácím podařilo ještě jednou snížit, na zvrat v utkání už ale bylo příliš pozdě. Branku vstřelil šikovný loketský záložník Marian Kolesnáč, který tím zároveň uzavřel skóre utkání na konečných 2:4. 

 

Mariánské Lázně jsou na druhém místě za Trstěnicemi, které mají lepší skóre, naopak Loket je s jedním bodem beznadějně poslední. V příštím kole zajíždějí loketští na půdu třetích Citic, odkud se body příliš nevozí a Mariánky čeká veledůležitý duel s Ostrovem. 



Sestavy


FK Loket
V. Belbl [-] - L. Blümel [-] (70. J. Falář [-] ) , M. Horváth [-] (62. T. Hrdlička [-] ) , Z. Truhlář [-] , J. Drahozal [-] - A. Hoch [-] , T. Klásek [-] (75. J. Kubáč [-] ) , M. Dvořák [-] (62. M. Svoboda [-] ) , M. Kolesnáč [-] - F. Zázrivec [-] , J. Kalabus [-] -

FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - J. Novák [-] - J. Mucek [-] , V. Kotous [-] - I. Novosad [-] (78. D. Budi [-] ) , J. Nedbalý [-] (62. L. Černohorský [-] ) , J. Luhan [-] (78. F. Kocián [-] ) , A. Bártl [-] , M. Kapolka [-] (73. K. Doležal [-] ) , D. Šlajs [-] , F. Chlad [-]

ŽK: 53. A. Bártl , 65. D. Šlajs .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - VOKOUN Tomáš, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: výhra domácích

Bude záležet s jakým kádrem ML do Lokte přijedou, ale i tak si myslím, že budou mít problém s tvrdou hrou domácích, kteří vydřou první výhru.