Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory byly po týdenní pauze hladové a smlsly si na Dolním Rychnově


Branky


8

Všechno, jen ne kompletní. Takový je momentálně kádr Dolního Rychnova. Zraněními i dalšími nepříjemnostmi zužovaný kádr domácích navíc čelil varským Dvorům, které naopak během týdne posílily a z varské Lokády, hrající Krajský přebor, dotáhly nesmírně šikovného Filipa Němce. Hosté navíc minulý týden nehráli a tak bylo jasné, že do dnešního zápasu půjdou s chutí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka po 37 vteřinách

Skoro ani nestihl doznít zvuk píšťalky, který dal pokyn k zahájení utkání a už lovili domácí míč ze své sítě. 30 letý Jaroslav Nerad totiž poslal svůj tým do vedení už po 37 vteřinách a pokud si domácí v kabině řekli "především hrát na čisté konto," dlouho jim to nevydrželo. Hosté byli po celou dobu utkání aktivnější a zkrátka lepší, rychnovští se ale i přes oslabenou soupisku odmítali vzdávat předem, nebo snad bez boje. Kvalita hostů byla nezpochybnitelná, což demonstrovala také druhá branka, o kterou se postaral Jakub Sedláček, to se psala třináctá minuta utkání. Hosté se chvilkami ale přizpůsobivali hře domácích a v určitých momentech nebyl obraz hry zdaleka takový, jaký by si trenér Dvorů Vízek představoval. Do konce poločasu už další branka nepadla a hosté šli do kabin s dvoubrankovým vedením, noční můrou Josefa Csaplára.

Hosté svůj výkon ještě zlepšili

Ve druhé půli to byli opět především hosté, kteří se na hřišti starali o aktivitu, jejich výkon oproti první půli navíc ještě nabyl na kvalitě a kreativitě. V 58. minutě už byl rozdíl tříbrankový, svou premiéru ozdobil gólem Filip Němec. Tentýž hráč se navíc prosadil ještě jednou, o dvacet minut později. O pouhou minutu později byli domácí alespoň částečně odměněni za svůj sympatický výkon, mezi střelce se zapsal nestárnoucí Petr Kalabza. Že šlo ale o úpravu pouze kosmetickou potvrdil v samém závěru Jaroslav Šimků, který minutu před koncem uzavřel skóre zápasu na 1:5.

 

V Dolním Rychnově se tak překvapení neurodilo a rychnovští se pokusí uzmout všechny body příští víkend, kdy se představí na hřišti trápícího se Merklína.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: Bohužel již třetí zápas hrajeme ve velmi oslabené sestavě. Soupeř hrál dobře a vyhrál zaslouženě, ale opět jsme dělali hrubé chyby, kterými jsme Dvorům branky v podstatě darovali. Doufám, že se nám do příštího týdne někteří hráči uzdraví a začneme zase bodovat.

TJ Karlovy Vary-Dvory
Jaroslav Šimků, hráč: Na zápas s Rychnovem jsme mohli představit novou posilu, která se nám podařila udělat na poslední chvíli přestupového období, Filipa Němce, a bylo to na naší hře ihned znát . Zkvalitnil se nám tím útok a sám Filip se zapsal na listinu střelců hned 2 góly. V prvním poločase se nám povedl dát první gól za 37 vteřin a tím jsme se mohli brzy uklidnit. Dařilo se nám být více na míči a postupně jsme si vytvářeli další slibné příležitosti. Do poločasu jsme stihli dát ještě jeden gól, ale nebyli jsme s hrou dostatečně spokojený. V druhém poločase jsme se už prosadili 3x a nevyužili další gólové příležitosti. Je třeba dodat, že Rychnovu chyběla celá řada hráčů a jejích statečný výkon byl odměněn alespoň jedním gólem. Výsledkově jsme to zvládli, takže nám již tradiční pozápasový oběd chutnal.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
T. Lídl [-] - M. Dvořák [-] , M. Adžič [-] , R. Bartoš [-] (74. I. Valach [-] ) , J. Dlouhý [-] , T. Ady [-] , D. Reismüller [-] (85. A. Lídl [-] ) , A. Kratěna [-] (74. K. Hylský [-] ) , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - J. Došek [-] , M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , J. Nerad [-] , F. Němec [-] , J. Prchal [-] , J. Sedláček [-] (62. T. Randa [-] ) , T. Oslovič [-] , M. Schneider [-] , M. Pavliš [-] (77. L. Havel [-] )

ŽK: 78. J. Dlouhý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - VOKOUN Tomáš, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Nezval
Tip experta: výhra hostů

Hosté minulý týden nehráli takže si myslím, že si s chutí zahrajou a odvezou si 3 body.