0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 14:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Skalné s Dolním Rychnovem rozhodla jediná branka!


Branky


8

Dva celky z dolní poloviny tabulky se utkaly o svátečním dni v rámci dohrávky pátého kola. SK Dolní Rychnov se představil na vždy skvěle připravené půdě týmu FK Skalná. O vítězství nakonec rozhodla jediná branka, která navíc padla už v šesté minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První a zároveň poslední branka rozhodla

V úterním odpoledni si cestu na tribuny našlo 68 platících diváků a ti na první branku nemuseli čekat dlouho. Na hřišti se v obou mužstvech pohybovalo velké množství ještě nezletilých fotbalistů a jednomu z nich se podařilo vstřelit branku. Už v 6. minutě se totiž prosadil teprve 16 letý útočník hostů Jan Lukeš, který poslal Dolní Rychnov do vedení. Bojovná první půle další branku nenabídla a o druhý a poslední zápis do statistik úvodní pětačtyřiceti minutovky se postaral opět Lukeš, který minutu před odchodem do šaten obdržel žlutou kartu. 

Hosté už své vedení nepustili

Ve druhé půli se žlutilo již po osmi minutách, do zápisu se dostal další nezletilý, tentokrát 17 letý domácí Mariánus. Nejstarším držitelem žluté karty v celém utkání se stal v 73. minutě domácí Peterka, který již v lednu oslavil 18. narozeniny. Celé utkání charakterizovala především bojovnost na obou stranách, domácí byli podstatně aktivnější a značnou část zápasu vyvíjeli na hosty tlak, jejich obrana se ale většího zaváhání nedopustila.

 

Další branku utkání nenabídlo a to znamená, že Dolní Rychnov si do tabulky připisuje velice cenné tři body. Díky této výhře se zároveň dostal o jediný bod právě před Skalnou, ta má ale ještě jeden odložený zápas k dobru. Zajíždět bude ale na půdu Dvorů, odkud se body nevozí. Zabojovat o cenné body se tak pokusí hned příští víkend na horké půdě Pily. Dolní Rychnov naopak bude chtít na tuto výhru navázat na půdě Merklína, kterému se dlouhodobě nedaří.



Ohlasy k zápasu



SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal, trenér: Dnes jsme opět nastoupili ve velmi improvizované sestavě a tři body jsme doslova ubojovali. Domácí nás tlačili, my jsme hráli na brejky a z jednoho jsme dali gól. Měli jsme i další šance, především ke konci zápasu, kdy se domácí snažili vyrovnat. Hlavní ale je, že si připisujeme výhru a tři body do tabulky. Musím vyzdvihnout našeho brankáře Lídla, který podal naprosto fenomenální výkon a vychytal minimálně tři tutové branky.



Sestavy


FK Skalná
P. Križan [-] - P. Mariánus [-] , M. Cverčko [-] , J. Jílek [-] (73. J. Cervan [-] ) , F. Novák [-] , M. Kirch [-] (55. F. Svoboda [-] ) , V. Šmat [-] , L. Makovec [-] , J. Makovec [-] , P. Najman [-] , V. Peterka [-]

SK Dolní Rychnov
T. Lídl [-] - J. Lukeš [-] (87. P. Kalabza [-] ) , F. Hedar [-] , P. Vůjtěch [-] , M. Dvořák [-] , J. Dlouhý [-] , T. Ady [-] , D. Reismüller [-] (90. M. Singer [-] ) , A. Kratěna [-] , V. Kohout [-] (80. M. Adžič [-] ) , V. Šantora [-]

ŽK: 53. P. Mariánus , 73. V. Peterka - 44. J. Lukeš .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Peschel Filip - SIEBER Josef, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Věřím více domácím.. 3 body tam zůstanou.

Tip: výhra domácích