2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice otočily zápas se Skalnou a berou tři body


Branky


9

Na kraslickou půdu zajížděl tým ze Skalné v rámci 3. kola 1.A třídy. Kraslice byly po dvou utkáních stále bez bodu a tak měli co napravovat. Podpořit je dorazilo 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

Od prvních chvil jevili domácí větší aktivitu a hosté ze Skalné se jim povedlo zatlačit na vlastní polovině. K vidění byla spousta šancí, koncovka ale byla velikou slabinou domácích Kraslic. I proto to byli nakonec hosté, kteří se prosadili jako první a poměrně překvapivě se ujali vedení. Domácí se dopustili zbytečné chyby v rozehrávce, čehož hosté využili k rychlému brejku, kdy první střelu sice dokázal domácí Svoboda ještě vyrazit, ale odražený míč již dokázal ve 26. minutě do branky uklidit Lukáš Makovec. Domácí nechtěli za žádnou cenu odcházet do šaten s mankem a nakonec se jim i podařilo srovnat, ale dočkali se až těsně před koncem první půle. Odražený balón vrátil zpět před bránu Kurtin a kapitán domácích Tomáš Dočkal se z malého vápna nemýlil.

Domácí nakonec urvali vítězství na svou stranu

Do druhé půle vstoupili domácí o něco hůře. Najednou to byli hosté, kdo po většinu času diktoval tempo hry a zdálo se, že se pokusí strhnout vedení opět na svou stranu. Šance byly k vidění na obou stranách a ani pro jeden z týmů nebyla remíza dostatečně dobrým výsledkem. Hosté ze Skalné se dostali ke stoprocentní gólové příležitosti, Cverčko dokázal obejít už i domácího gólmana a vyslat střelu na branku, ta ale postrádala razanci a kde se zjevil tu se zjevil domácí Hruška, který ve skluzu míč vyrazil a skóre se tak neměnilo. Neproměněná šance pak mohla hosty mrzet o to více, poněvadž domácím se těsně před koncem podařilo skórovat. V poslední minutě utkání utekl po levé straně Schwarz, který ještě nahrál před branku Dočkalovi, který i s trochou štěstí procedil míč do branky hostů a rozhodl tak o tom, že krasličtí berou velice důležité a vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Tomáš Procházka, hráč, trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně a prakticky celou první půli jsme Skalnou tlačili. Bohužel jsme se hrozně trápili v koncovce a zahazovali jsme jednu šanci za druhou. Hosté měli jen 2 šance a tu druhou proměnili v branku. Místo toho abychom vedli alespoň 3:0, tak jsme prohrávali. Naštěstí jsme těsně před půlí vyrovnali. Druhá půle už nebyla z našeho pohledu tak dobrá. Chvílemi to bylo hodně nahoru dolu a hosté měli šancí víc. Přečkali jsme i jejich 100% tutovku a udeřili se štěstím v poslední minutě zápasu. Jsem rád, že máme první tři body a naše výkony mají vzestupnou tendenci.




Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , T. Schwarz [-] , J. Šrámek [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] (70. J. Šiman [-] ) , T. Košťál [-] (62. L. Větrovec [-] ) , P. Hruška [-] , T. Procházka [-]

FK Skalná
J. Gembický [-] - M. Cverčko [-] , V. Šmat [-] , L. Makovec [-] , Š. Bigaz [-] , P. Blasl [-] , J. Makovec [-] , P. Najman [-] , V. Peterka [-] , P. Mariánus [-] , J. Jílek [-] (62. J. Cervan [-] )

ŽK: 55. T. Procházka - 23. M. Cverčko .
Hráči zápasu: T. Dočkal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - SIEBER Josef, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Kraslice ještě nebodovaly, ale své první domácí utkání zvládnou