Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naprosto neuvěřitelné utkání mezi Citicemi a Trstěnicemi končí smírně!


Branky


2. M. Kessl (p.) , 3. Z. Rakaš , 16. J. Procházka , 45. P. Bodnár , 58. J. Procházka , 65. J. Procházka - 11. J. Dvořák , 40. M. Zeman , 44. J. Buday (p.) , 62. L. Nezval , 67. L. Nezval , 82. F. Labai
9

"Šílený to jsem ještě nezažil! Ještě teď mám žílu, 5 branek jsme darovali, hrozný!" Taková byla bezprostřední reakce Vratislava Dvořáka, trenéra Trstěnic, jehož svěřenci se představili na půdě Citic, kam zajížděli s jasným úmyslem odvézt si tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v první půli, domácí v těsném vedení

Zápas, který by mohl být vysílán ve všech televizích jako reklama na fotbal. Zápas, který trstěnickému trenérovi způsobil asi nejednu srdeční arytmii. Pro hostující TJ začaly první trable již v úvodu utkání, domácí se totiž prosadili hned dvakrát. Ve 2. minutě otevíral skóre zápasu proměněným pokutovým kopem Michal Kessl, o pouhou minutu později na něj navázal Zdeněk Rakaš. Hosté dokázali odpovědět a snížit, o což se postaral v 11. minutě Jakub Dvořák. Nic platné jim to ale nebylo, neboť na rozdíl dvou branek utekli domácí znovu hned o pět minut později. Pod branku se podepsal Jiří Procházka. Skoro se tomu těžko věří, ale na další branku čekali diváci půl hodiny! Čekání se ovšem vyplatilo. Ve 40. minutě opět snížil na rozdíl jediné branky hráč hostujících, tentokrát to byl Marek Zeman. O čtyři minuty později bylo dokonce srovnáno zásluhou Jiřího Budaye, který rovněž jako Kessl proměnil pokutový kop. Kdo by si ale myslel, že šli týmy do kabin za nerozhodného stavu, byl by na omylu. O minutu později si totiž vzali domácí své vedení zpět, trefil se Petr Bodnár. Za tohoto stavu se už týmy do kabin odebraly.

Po neskutečné přestřelce nakonec bere každý tým bod

Těžko si představit, co zažili hráči hostů v kabině a co si od svého trenéra vyslechli, k vidění byl ale o něco zodpovědnější výkon. I tak ale utekli domácí opět na rozdíl dvou branek, v 58. minutě se podruhé v utkání prosadil Jiří Procházka. Snížení na rozdíl jediné branky - 62. minuta - Lukáš Nezval. Zvýšení na rozdíl dvou branek - 65. minuta - Jiří Procházka (hattrick!!!). Snížení na rozdíl jediné branky - 67. minuta - Lukáš Nezval. Že jsem se zasekl jako kolovrátek? No, když takhle se to skutečně událo. Domácí dlouho a urputně bránili ten nejtěsnější náskok, ale nakonec přeci jen došlo k vyrovnání. V 82. minutě dal o sobě vědět také Ferko Labainejlepší hráč uplynulého kola, a stanovil tak účet zápasu na konečných, a teď si, dámy a pánové, držte klobouky, 6:6!!!



Ohlasy k zápasu



TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér hostů): Nevim jak začít, já osobně nikdy jako hráč a ani jako trenér nezažil, aby soupeř nahrál na 5 branek, to je šílený, Citice nedaly jedinou branku z kombinační akce. Hráli dlouhé nakopávané balóny na nejlepšího hráče Citic, Procházku. Po pěti minutách jsme se probrali a začali jsme mít jasnou převahu, která vyústila na snížení 2-1 po krásné akci po pravé straně. Radost netrvala dlouho. Opět chyba vzadu mezi stopery a branka na 3-1. Kluci se nevzdali a opět zatlačili soupeře. Po krásné kombinaci po zemi zprava jsme snížili na 3-2. Ve 44. minutě faul na Labaie, byl pokutový kop, z kterého jsme vyrovnali na 3-3. Ale opět úřadovala naše obrana. Po nepovedené kličce obránce soupeř vstřelil na 4-3. Do druhé půle jsme nastoupili se změnami a tlačili jsme se dopředu. Opět po individuální chybě stopera jsme inkasovali pátou branku. Zvýšili jsme tempo a po centru z pravé strany jsme snížili na 5-4. Znovu se opakuji, po chybě na pravé straně obrany jsme inkasovali šestý gól. Dvě minuty na to jsme ze standartní situace snížili na 6-5 a v 82. minutě po chybě brankaře Citic jsme srovnali na 6-6. Ještě jsme měli tři velké šance, bohužel neproměnili. V tomto zápase mohu vyzdvihnout pouze zálohu a útok. Obrana byla katastrofální.



Sestavy


Sokol Citice
J. Buchtele [-] - Z. Rakaš [-] , T. Rajtšlegr [-] (86. R. Pinta [-] ) , M. Dědič [-] (90. D. Peřina [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , J. Procházka [-] , P. Bodnár [-] (69. P. Kukla [-] ) , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Jahoda [-] - M. Osvald [-] , J. Dvořák [-] , M. Lorenz [-] (46. R. Danko [-] ) , L. Nezval [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] , T. Oleksink [-] , M. Zeman [-] (46. A. Novák [-] ) , O. Synek [-] (64. O. Parák [-] ) , T. Chlapec [-] (76. P. Hraško [-] )

ŽK: 17. P. Širochman , 61. Z. Rakaš , 90. P. Kukla - 38. M. Lorenz , 87. A. Novák .
Hráči zápasu: J. Procházka - L. Nezval .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hányš Martin - PEŠKOVÁ Michaela, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Utkání dvou týmů s ambicemi na postup skončí nerozhodně.