4:2
(0:2)
32. J. Pikl
39. P. Pikl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby doma přivítaly Chodský Újezd


Branky


55. M. Gabriel (p.) , 76. M. Gabriel , 76. V. Všechovský , 85. M. Gabriel - 32. J. Pikl , 39. P. Pikl
12

Hosté svoje dvougólové vedení neudrželi a po povedeném prvním poločase domů nakonec odjíždí s prázdnou. Krchleby si tak na domácí půdě spravily chuť a připisují si první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi dobře

Oba týmy v prvním zápase moc nepochodili a v neděli nastala jejich šance dostat první 3 body. Hosté začali velmi dobře ve 32. minutě šli do vedení. Josef Zivčák krásně vyslal Petra Pikla, ten pálil z velkého úhlu a jeho vyraženou střelu nakonec dorazil Josef Pikl. Druhý gól padl krátce potom, kdy se prosadil znovu jeden z Piklů. Tentokrát to byl Petr Pikl, kdo vystihl přihrávku obrany soupeře a šel sám na bránu. Se štěstím prostřelil gólmana a tím zvýšil skóre ve 39. minutě na 2:0. První poločas jasně zvládl lépe hostující tým.

 

 

 

 

 

Csaplárova past domácích

Hostům druhá část utkání opravdu nevyšla. V 55. minutě přišel pád ve vápně, a k pokutovému kopu se postavil domácí Marek Gabriel, který proměnil a snížil stav na 2:1. Domácí se po proměněném pokutovém kopu dostali na koně a v 76. minutě kapitán Vlastimil Všechovský srovnává skóre na 2:2, to tým ještě víc nabudilo a začal soupeře pořádně tlačit. V té samé minutě přišel bleskový útok a po nedorozumění v hostujícím týmu střílí Marek Gabriel svůj druhý gól. Třešničkou na dortu byla pro domácí 85. minuta, kdy se k míči znovu dostal Marek Gabriel a svým třeím gólem ukončil zápas. Krchleby otočily vývoj zápasu a připisují si vítězství 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Hráč, Petr Pikl: První poločas byl od nás dobrý vedli jsme 2:0. V poločase jsme si řekli, že to nesmíme vypustit a to se také bohužel stalo. První gól zbytečná penalta a to soupeře nakoplo, ostatní branky jsme dostali po našich chybách. Ztracený zapas, což je pro nás velká škoda. Musíme potrénovat a připravit se na další zapas, který už musíme vyhrát.



Sestavy


SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - J. Hamerník [-] , V. Všechovský [-] , F. Roth [-] , T. Krejčí [-] (66. J. Valenta [-] ) , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , M. Gabriel [-] , P. Farkaš [-] (82. M. Doležal [-] ) , P. Vacík [-] (46. M. Kolář [-] ) , P. Bláha [-]

TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , D. Lončík [-] , J. Pikl [-] , L. Founě [-] , D. Maščák [-] (69. F. Greguš [-] ) , M. Samek [-]

ŽK: 39. J. Straka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zavadil Jan - STREJCOVÁ Tereza, NOVOTNÝ ING. Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šimon Knopp

Expert: Michal Kapic
Tip experta: výhra domácích

Tým z Krchleb si bude chtít po těsné prohře v minulém zápase spravit chuť. Na domácí půdě si už vítězství pohlídají.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů