K. Půda 31.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Divize F, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeřábek hattrickem vedl Jiskru k vysoké výhře v Heřmanici


Branky


31. K. Půda - 23. P. Jeřábek , 25. P. Jeřábek (p.) , 49. P. Jeřábek , 75. J. Kocúr
4

Fotbalisté SK Jiskra Rýmařov zvládli vítězně i druhý soutěžní zápas v tomto divizním ročníku. Na hřišti Heřmanice zvítězili vysoko 4:1. Hattrickem režíroval výhru Pavel Jeřábek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra vedla o branku

V Heřmanici bylo od počátku jasné, kdo má pod kontrolou dění na hřišti. Zatímco domácí řešili většinu situací dlouhými nákopy, Jiskra tvořila hru. Již v 5. minutě dostal Pavel Jeřábek míč za obranu, na hranici vápna skvěle zpracoval míč, ale teprve se zastřeloval a branku minul. Přesnější byl o deset minut později, kdy na hraně šestnáctky vystřelil, tentokrát jej však vychytal gólman Andrejko. Z gólu se radoval až v minutě 23., kdy nejprve Jiří Furik přihrál přesně Navrátilovi, který si všiml lépe postaveného Jeřábka. Ten přesnou střelou k tyči otevřel střelecký účet Rýmařova v Heřmanice. Po rozehrávce se Jiskra rychle opět zmocnila míče, Jiří Furik mezi hráči vyslal do šance Petra Navrátila, kterého ve vápně fauloval brankář Andrejko. Rozhodčí Jurajda okamžitě ukázal na pokutový kop. K jeho rozehrání se postavil Pavel Jeřábek, který přesnou ranou k tyči nedal brankáři šanci. Rýmařov vedl 2:0.

Petr Kameník si poprvé na míč sáhl až ve 26. minutě, kdy lapil jeden z centrů domácích. Dvoubrankové vedení svěřence Milana Furika ukolébalo, a do přestávky polevili v tempu. Hráčům Heřmanice se podařilo srovnat z ojedinělé šance. Po přímém kopu v 31. minutě se ve skrumáži před Kameníkem nejlépe zorientoval Půda, který snížil na rozdíl jednoho gólu. Jiskra se pokusila o okamžitou odpověď, ale po kombinaci s Jeřábkem branku netrefil Petr Navrátil. Ten se neprosadil ani ve 42. minutě, kdy z voleje branku domácích přestřelil.

Rýmařov přidal další dva góly

Druhý poločas se hrál takřka výhradně na jednu branku. Dvoubrankové vedení si Rýmařov vzal zpět ve 49. minutě, kdy hráči Jiskry sehráli obdobnou akci, jako při první brance. Po ose Jiří Furik – Petr Navrátil – Pavel Jeřábek zakončil do prázdné brány, čímž zkompletoval hattrick. Šlo mimochodem o druhý hattrick, který v dresu Jiskry vstřelil. Ten první se mu povedl skoro na den přesně před rokem, 16. srpna 2020 na hřišti Frenštátu pod Radhoštěm při remíze 3:3.

Hráči Rýmařova byli i nadále při chuti. V 55. minutě Andrejko konečky prstů vyškrábl centr Navrátila, míč však propadl k Procházkovi, který minul. Dvě minuty na to prověřil pozornost brankáře domácích David Hleba dělovkou ze 30 metrů, ale Andrejko jeho ránu vyrazil. Z následného rohu se k hlavičce dostal Jan Kolísek, ale i jeho pokus ke čtvrté brance Jiskry nevedl. Vstřelil ji až v 75. minutě střídající Jan Kocúr. Tomu jeho první pokus o střelu nesedl, ale Navrátil míč vrátil zpět před bránu, kde již Kocúr dokázal bezmocného gólmana Andrejka překonat. Domácí zcela rezignovali na jakékoliv ofenzivní snažení. Naopak to byla Jiskra, která mohla ještě více zvýraznit svoji výhru. Ale neprosadil se již ani Pavel Jeřábek, který přestřelil, a v 84. minutě ani David Furik, jemuž střelu brankář vyškrábl na roh.

Jiskra Rýmařov tak zvítězila na hřišti Heřmanice vysoko 4:1 a v divizi zůstávají stoprocentní. V příštím týdnu se doma utkají Frenštátem pod Radhoštěm. Hrát se bude v sobotu 21. srpna od 16:30.

 

zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/aktuality/detail/662-jerabek-hattrickem-vedl-jiskru-k-vysoke-vyhre-v-hermanici



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - D. Mlčoch [-] (90. A. Zavalský [-] ) , K. Půda [-] , M. Kaspřík [-] (46. J. Řeháček [-] ) , P. Kaizar [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , J. Velička [-] (90. F. Kaňák [-] ) , L. Krajčo [-] , P. Schwarz [-] (90. D. Hlaváč [-] ) , M. Šimáček [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , V. Konečný [-] , P. Kučera [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (64. J. Kocúr [-] ) , P. Jeřábek [-] (87. J. Tihelka [-] ) , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] (87. R. Hradil [-] ) , M. Procházka [-] (81. D. Furik [-] )

ŽK: 31. K. Půda , 57. J. Velička - 64. D. Hleba , 67. P. Navrátil , 88. D. Furik .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JURAJDA David - DOROTÍK Jan, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích