2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:00

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník porazil Valcíře


Branky


2

Na zápas , který se odehrál na zrekonstruovaných Bazalech a ve kterém jsme si chtěli poměřit síly s talentovanými mladíky rezervy Baníku, jsme se všichni těšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník se ujal vedení

Ovšem k této konfrontaci nedošlo. Baník nasadil do tohoto zápasu osm hráčů kádru A týmu a podle toho taky vypadal

následující průběh utkání. Byli jsme tímto prakticky donuceni zaměřit se na poctivou defenzivu a čekat na ojedinělé brejkové situace. Ty se nám v prvním poločase bohužel, až na jednu vyjímku, nedařilo aplikovat do naší hry. A to z prostého důvodu. Baník nám to svou kvalitou na všech postech jednoduše neumožnil. Na druhou stranu, i když jsme byli pod neustálým tlakem, tak jsme domácí do nějakých velkých šancí nepouštěli. Gól jsme v prvním poločase dostali po dlouhém odkopu za naší obranu a rychlejší reakci hráčů Baníku v otevřeném prostoru.

Baník výhru pojistil

Nástup do druhého poločasu byl z naší strany už aktivnější, zbytečně velký respekt jsme jako by nechali v kabině a 15 - 20 min. z naší strany bylo poměrně slušných. Dokázali jsme častěji kombinovat, dostávat se v útočné fázi k centrovaným míčům a vytvářet si nějaké náznaky šancí a zakončení.

Bohužel v 65 min. jsme dostali po rohu laciný druhý gól, kdy míč spadl překvapenému domácímu hráči na nohu, od které se odrazil do naší sítě. To nás definitivě zlomilo a Baník opět začal na hřišti kralovat až do konce utkání.

 

zdroj: https://www.mfkfm.cz/clanek.asp?id=Na-Banik-s-ligovymi-hraci-jsme-nestacili-1595



Sestavy


FC Baník Ostrava B
R. Murin [-] - J. Harušťák [-] , S. Muhammed [-] (46. R. Zálešák [-] ) , A. De [-] , J. Pokorný [-] , T. Zajíc [-] , O. Chvěja [-] (62. S. Boháč [-] ) , P. Jaroň [-] (77. J. Fulnek [-] ) , A. Jánoš [-] (81. S. Kulig [-] ) , D. Granečný [-] , J. Martiník [-] (62. D. Smékal [-] )

MFK Frýdek-Místek
J. Květon [-] - Š. Byrtus [-] (86. P. Kováč [-] ) , L. Raab [-] (86. J. Blejchař [-] ) , J. Tamajka [-] , B. Manzia [-] , T. Vengřinek [-] , M. Janša [-] (46. D. Kučera [-] ) , D. Konečný [-] (82. F. Šponer [-] ) , T. Barkov [-] (71. M. Kovařík [-] ) , L. Neuer [-] , M. Velner [-]

ŽK: 48. J. Martiník - 68. L. Raab .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: Bebenek Petr - MRÁZEK Peter, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích