0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonecké béčko vyloupilo Zbuzany


Branky


3

Béčko Jablonce se po výhře 2:0 ve Zbuzanech a zaváhání svých soupeřů vyhouplo ve čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, bylo k vidění několik zajímavých příležitostí na obou stranách hřiště. Brankáři Soukup a Vajner ale byli bezchybní a s pomocí dobrých obran všechny šance zlikvidovali.

Krásná branka hostujícího Torfiqa

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně hostům. Vše načal ve 48. minutě Ali-Abubakar Torfiq, který napřáhl ke střele z pětatřiceti metrů a trefil se náramně. Brankář Soukup letěl vzduchem naprázdno a hosté se dostali do jednobrankového vedení. V 54. minutě přidali hosté druhou trefu, o kterou se postaral Nikolas Daníček. Hosté i nadále drželi míč na svých kopačkám a nedovolili domácím až do závěrečného hvizdu snížit. 



Ohlasy k zápasu



FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Odehráli jsme hodně povedené utkání. Povedlo se nám navázat na výkon proti Bohemians. Soupeř nebyl jednoduchý, byl silově vybaven a poctivě bránil. Naše mužstvo mělo složitou situaci. Máme hodně zraněných či na reprezentačním srazu, ale i přesto jsme utkání zvládli. Kluci se dostávali do kombinace a šance jsme si vytvářeli, bohužel jsme je neproměňovali. Za odvedenou práci byli kluci odměněni až krásnou střelou Torfiqa. O pár minut později pečetil na 2:0 Daníček. Jsem rád, že jsme zápas zvládli vítězně, a soupeře jsme nenechali hrát jejich hru.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
L. Soukup [-] - J. Zákostelský [-] , P. Hampl [-] (61. J. Trýzna [-] ) , P. Eliáš [-] (76. T. Plánička [-] ) , K. Houha [-] , R. Barciaga [-] , Š. Studnička [-] , B. Agyeman [-] , D. Eichler [-] , J. Schneider [-] , L. Pouček [-] (65. J. Nováček [-] )

FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Nykrín [-] (86. T. Stibor [-] ) , P. Haitl [-] , N. Daníček [-] , M. Kinčl [-] (79. M. Štěpánek [-] ) , -. Ali [-] (90. M. Svrček [-] ) , J. Vošahlík [-] , J. Diviš [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] , F. Koblížek [-]

ŽK: 20. J. Zákostelský , 77. Š. Studnička - 62. P. Haitl , 72. M. Kinčl .
Hráči zápasu: -. Ali , T. Vajner .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: NENADÁL Martin - BENEŠ David, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.