3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden z největších taháků kola skončil vítězstvím domácích


Branky


38. M. Berka , 40. Š. Štrunc , 73. M. Berka
0

Fotbalisté Částkova se po vítězství mohli posunout právě před Studánku. Ta ovšem proti oslabenému týmu Částkova, který přijel v 9 lidech nezaváhala a stále je bez ztráty bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec prvního poločasu přinesl dva góly domácího celku

Hostující Částkov přijel do Studánky hodně oslabený a domácí posilněni hráči z A mužstva měli proti hostujícímu celku docela lehkou práci. Hosté se dostávali do ojedinělých příležitostí, ovšem když se jim zranil ještě jeden hráč a museli dohrávat v 8 lidech, těsně před poločasem dvakrát inkasovali. Ve 38. minutě se trefil Berka, který otevřel skóre utkání-1:0. O dvě minuty později už domácí vedli o dva góly po tom, co se trefil Štěpán Štrunc-2:0. Domácí tak ovládli první poločas a do kabin šli s dvougólovým náskokem. 

Druhý poločas potvrdili domácí výhru třetím gólem

V druhém poločasu se hostující tým převážně bránil a velkou práci na tom, aby znovu neinkasoval, měl i brankář Cízl. V 73. minutě ovšem inkasoval potřetí, když se trefil opět Berka-3:0. Hostující tým i v 8 lidech dokázal pohlídat tento rozdíl a ve Studánce tedy prohrál o 3 góly. Kdyby se hostující tým dokázal sejít v hojnějším počtu, mohlo utkání být vyrovnanější, takhle domácí berou další 3 body a jsou bez ztráty bodů druzí za Halží. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy-Studánka-Jaroslav Černý: Soupeř nám to dnes velmi ulehčil, když přijel v 9 hráčích. Nehráli jsme dnes dobré utkání, kdyby domácí přijeli v plné sestavě, asi by jsme nevyhrály.

TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Částkov- Milan Maczko: My jsme nastoupili v 9 a pak se nám ještě jeden hráč zranil. Takže soupeř nás tlačil a my se snažili jít do nějakých protiútoku a myslím, že obranná práce fungovala a dostali jsme jenom 3 góly.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - L. Honzík [-] - J. Černý [-] , R. Černý [-] - Š. Štrunc [-] , J. Kotrba [-] - P. Ráž [-] , R. Janča [-] , T. Tengler [-] , J. Honzátko [-] , M. Berka [-]

TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - L. Lebeda [-] - D. Plincelner [-] - D. Belliak [-] , D. Burda [-] , M. Špelina [-] , M. Leskovianský [-] , M. Špaček [-] , M. Maczko [-]

Místo: Studánka. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hromka Pavel - SKLENÁŘ Vladislav (N), UHLÍŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.