Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže doma sestřelila Holostřevy


Branky


0

Domácí Halže po zápasovém volnu přivítala doma oslabené Holostřevy a jednoznačně dokázala zvítězit 9:0. Domácí dokázali zvítězit i po páté v řadě a drží si 1. místo v tabulce. Domácí dokázali vstřelit dvakrát hattrick- první z kopaček Milana Matouška, druhý vstřelil René Mrenka, který na hřiště přišel až na druhý poločas. Holostřevy se i po debaklu dokázaly udržet v první pětce. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre rychlým gólem

Hostující tým se do Halže dostavil značně oslaben a do brány se musel postavit útočník Holostřev Martin Duspiva, který ovšem musel míč z brány lovit hned devětkrát. První gól přišel po necelých 10 minutách utkání, kdy se prosadil poprvé Milan Matoušek-1:0. Domácí měli hodně navrch a drželi míč po většinu utkání na svých kopačkách. Ve 35. a 39. minutě zaúřadoval Miroslav Božek, který vsítil další dva góly Halže a upravil poločasové skóre 3:0. 

Druhý poločas byl opět v režii domácího týmu

Po ukončení prvního poločasu došlo ke změně v sestavě domácích, kdy na hřiště přišel René Mrenka. Byl to právě on, kdo dokázal v rozmězí 55. a 70. minuty vstřelit hattrick za záda brankáře Duspivy. V 70. minutě bylo tak skóre už 6:0 pro domácí. Po hrubce hostujícího mužstva se v 75. minutě dokázal prosadit i kapitán domácího týmu Petr Hotový-7:0. Hráč který utkání gólově otevřel ho i dalšími dvěmi zásahy uzavřel- dvěmi góly v posledních minutách utkání se blýskl Milan Matoušek a vsítil tak druhý hattrict utkání. Domácí tak hravě vyhráli 9:0 a drží si i nadále neporazitelnost v soutěži. Nutno však ještě podotknout, že i když brankář hostů Martin Duspiva inkasoval hned devětkrát, zachránil svůj tým od mnoho dalších gólů. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: Od začátku bylo jasný, že má Halže navrch. Propadali jsme ve středu zálohy a byli z toho rychlí protiútoky. Navíc jsme se museli obejít bez gólmana. Díky štěstí skončil poločas 3:0. V druhé půli nás jednoznačně přehrávali. My nevyužili pár ojedinělých akcí a tak to dopadlo tak jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Zeman [-] , A. Čurka [-] , J. Typovský [-] (45. R. Mrenka [-] ) , P. Hotový [-] , M. Soukup [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , A. Dokoupil [-] , M. Božek [-] , J. Božek [-] (70. L. Zajíc [-] )

TJ Sokol Holostřevy
M. Duspiva [-] - P. Pich [-] , P. Barna [-] , J. Haidinger [-] , D. Mikulanda [-] , P. Jirka [-] , M. Jirka [-] , V. Hubálek [-] , M. Hulák [-] , M. Liška [-] , J. Liška [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Lukáš - LAZORKA Ladislav (N), PEŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.