Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Částkov rychle vedl, nakonec musel srovnávat na konci zápasu


0

Hosté z Halže přijeli do Částkova jako zatím neporažený tým. Částkovští fotbalisté dýchají společně se Studánkou v tabulce Halži na záda. Částkovští fotbalisté se dostali do rychlého vedení, když už ve 25. minutě vedli 3:0, nakonec se ovšem o body museli obávat a v poslední minutě dokázali srovnat na 6:6. V penaltovém rozstřelu byli lepší domácí fotbalisté a tak se stávají prvním týmem, který obral o body fotbalisty Halže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácího celku znamenal rychlé vedení

Halže od začátku utkání na hřišti určitě nepůsobila jako nejlepší tým prozatímní sezóny. Již v 5. minutě otevřel skóre Aleš Herout, který zužitkoval krásnou přihrávku a z vápna střelou k tyči otevřel skóre 1:0. První gól utkání domácí hodně nabudil a snažili se o další rychlý gól. Ten přišel již ve 20. minutě, kdy krásnou střelou z vápna obstřelil brankáře Roman Hrabovský a zvýšil tak na 2:0. Ovšem to od domácího celku nebylo všechno, ve 25. minutě zvyšoval na 3:0 pro domácí celek Michal Špaček. Hostující tým dokázal snížit utkání ve 35. minutě, kdy se trefil kapitán hostů Petr Hotový a skóre o poločase bylo tak 3:1. 

Druhý poločas vyšel spíše hostům o góly nouze nebyla

Domácí Částkov dokázal nastoupit lépe i do 2. poločasu, již v 50. minutě dokázal na 4:1 zvýšit svým druhým gólem v utkání Aleš Herout. Jenže v následujících minutách patřil trávník v Maršových Chodech hlavně hostujícímu celku, v rozmezí 56. a 68. minuty dokázali hosté vstřelit čtyři góly a dostali se tak do vedení 4:5. Na 2:4 snižoval Milan Matoušek, který prostřelil obranu domácích a střelou k tyči tak snížil. V 61. minutě se dokázal prosadit René Mrenka, který krásnou střelou šajtlí trefil přímo růžek branky domácího brankáře. Na 4:4 dokázal v 63. minutě srovnat skóre opět Milan Matoušek, když uklidit hlavou na zadní tyč Mrenkův centr. V 68. minutě to byl opět René Mrenka, který dokázal poslat hostující celek do vedení, i za pomoci teče obránce domácícho celku dokázal vsítit druhý gól v utkání-4:5. Jenže výsledek se nelíbil domácímu celku a ti začli opět hrát lépe a v zápětí dokázali i srovnat. Střelou z přímého kopu se dokázal prosadit David Plincelner. -5:5. Když v 88. minutě kopal po nedovoleném zákroku na Matouška penaltu kapitán Petr Hotový, který s přehledem proměnil, vypadalo to s šancemi domácích na zisk bodů v utkáních velmi nepříznivě. -5:6. Nakonec ovšem přeci jen dokázal domácí celek srovnat, když doklepl po centru míč do brány Aleš Herout- zkompletoval tak hattrick v utkání a dokázal srovnat před koncem utkání na 6:6. 

V penaltách byli úspěšnější domácí, brankář domácích dvě chytil.

Domácí dokázali v penaltovém rozstřelu zvítězit, když se postupně trefili všichni střelci. K pátému střelci se ani nedostalo, hlavně poté co dvakrát penaltu chytil domácí brankář Lebeda Luboš, který byl hlavním hrdinou penaltového rozstřelu. Za domácí se dokázal prosadit Ondřej Cízl, Miroslav Veleta, Aleš Herout a David Plincelner. Částkov tak získal důležitý druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Částkov- Roman Hrabovský: Zápas jsme začali výborně, ovšem jsme si ho pak sami zkomplikovali a získali v utkání tak jen dva body, za které jsme ovšem rádi.

TJ Čechie Halže B
Ohlasy- Halže- Lukáš Zajíc: První poločas se hrál mezi vápny, ale domácí se dokázali dostat do vedení 3:0. V druhé půli jsme už hosty tlačili hlavně my a otočili jsme zápas. Domácí nás přesto dokázali ještě zatlačit.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
L. Lebeda [-] - R. Hrabovský [-] , D. Burda [-] , P. Gajdoš [-] , J. Mihál [-] , D. Plincelner [-] , D. Belliak [-] , J. Benniak [-] , A. Herout [-] , M. Špaček [-] , O. Cízl [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - T. Ježdík [-] , M. Soukup [-] , R. Mrenka [-] , M. Zeman [-] , M. Matoušek [-] , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , A. Dokoupil [-] , J. Božek [-] , M. Božek [-]

ŽK: 43. D. Burda , 80. R. Hrabovský - 49. M. Matoušek , 83. J. Božek , 89. M. Zeman .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 22. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - SVOBODA Milan (N), KARMAZIN Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.