A. Zeman 40.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holostřevy zvítězily v Hošťce a drží se v první pětce


Branky


40. A. Zeman - 30. P. Jirka , 65. M. Jirka , 81. P. Pich
0

Hosté z Holostřev v této sezóně předváději houpavé výkony, které jim ovšem stačí na průběžné 5. místo v tabulce. V neděli si dokázaly odvést 3 body ze hřiště v Hošťce a dostaly se tak před Bernartice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, domácí skórovali z penalty

První poločas utkání byl vyrovnaný na obou stranách, čemuž odpovídal i konečný výsledek po první polovině, když se týmy rozešli smírně 1:1. První gól utkání viděli diváci až po půl hodině hry, do té doby se hrál fotbal na obou stranách. Ve 30. minutě si Patrik Jirka naběhl do pravé strany vápna, kam dostal míč a střelou na vzdálenější tyč dokázal skórovat-0:1. O 10 minut později se povedlo srovnat domácímu celku, když po faulu Miroslava Jirky byla nařízena penalta domácího celku, kterou proměnil Antonín Zeman-1:1. První poločas více nepřinesl a tak po poločase bylo skóre utkání stále otevřené. 

V druhém poločase byli o něco lepší hosté z Holostřev

Do druhého poločasu vlétly lépe hosté a dávali brankáři domácímu celku co pro to. Ten držel svůj tým až do 65. minuty, kdy hosté zahrávali přímý kop z velkého úhlu. K přímáku se postavil Miroslav Haidinger a nádherným gólem poslal hostující celek do vedení. 1:2. Když se v 81. minutě nejlépe v závaru před domácí branou zorientoval Petr Pich a prostřelil tak brankáře domácí i potřetí, bylo vymalováno. Hosté z Holostřev tak zaslouženě zvítězili na hřišti Hošťky a s 18 body ztrácí na čtvrtý Částkov jen 3 body. 



Sestavy


Inter Hošťka
O. Kelner [-] - A. Zeman [-] , R. Valuš [-] , J. Hečko [-] , J. Hečko [-] , F. Cingroš [-] , R. Hečko [-] , J. Chvástecký [-] (63. P. Cingroš [-] ) , T. Peňák [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-]

TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Schaller [-] (58. P. Pich [-] ) , J. Liška [-] , P. Jirka [-] , M. Jirka [-] , M. Hulák [-] , V. Hubálek [-] , J. Haidinger [-] , M. Čampula [-] , P. Barna [-] , Z. Soukup [-]

ŽK: 22. J. Chvástecký - 39. M. Jirka .
Místo: Hošťka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - SVOBODA Pavel (N), PEŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.