Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Zhoř na body opět nedosáhla, o body je obrala Chodovka


0

Do Zhoře přijela Chodová Planá, která se v sezóně zatím velmi trápí, což ovšem ve Zhoři nepotvrdila a i díky pomoci dvou hráčů A mužstva dokázali zvítězit 2:6. Hattrickem se blýskli právě útočníci Áčka Chodovky Pavel Chval Rudolf Ovčačík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v utkání vedli, ovšem vedení jim dlouze nevydrželo

Hned na začátku utkání se do vedení překvapivě dostali hráči Zhoře, když se dokázal již v 5. minutě prosadit Jan Janeček a otevřel tak skóre utkání-1:0. Dlouho vedení domácím ale nevydrželo, již v 9. minutě dokázal svým prvním gólem v utkání překonat brankáře domácích Pavel Chval. Na svou stranu pak utkání získali hosté ve 12. minutě, když dokázali v krátkém rozmezí vstřelit dva góly. Napřed otočil skóre ve prospěch hostujícího celku Pavel Chval-1:2. Hned v zápětí dostal přihrávku na hranici vápna Rudolf Ovčačík, udělal kličku brankáři i dobíhajícímu obránci a dokázal zvýšit už na 1:3. Ještě jeden gól dokázal vsítit ve 40. minutě Rudolf Ovčačík, když si zpracoval míč na velkém vápně vystřelil a dokázal opět proměnit-1:4. Po slibném začátku domácího celku tak nakonec o poločase vedla Chodová Planá rozdílem 3 gólů. 

Druhý poločas byl klidnější, hosté přidali dva góly a zaslouženě zvítězili

Druhý poločas byl v režii hostů, který kontrovali vedení a domácí příliš do ničeho nepustili. Byli to ale právě domácí, který dokázali vstřelit první gól druhého poločasu na který se čekalo až do 66. minuty, kdy za domácí skóroval Miroslav Pleško- 2:4. Poté už na hřišti ale dominoval hlavně hostující celek. V 70. minutě uzavřel hattrick a své gólové počínání v utkání Rudolf Ovčačík, když zúžitkoval míč za obranu, udělal kličku opět brankáři a zvýšil tak na 2:5. O pět minut později dokázal hattrick uzavřít i Pavel Chval a upravil tak konečné skóre na 2:6 pro hostující celek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Zhoř
Ohlasy- Zhoř- Jaroslav Vraný: Bohužel přání alespoň jednoho bodu se nevyplnilo, ač jsme se rychle dostali do vedení. Po našich individuálních chybách jsme soupeři dovolili rychle srovnat a pak je pustit do vedení. Poté byla hra jen v režii hostů. Mrzí mě, že nejsme schopni se sejít na domácí utkání.




Sestavy


TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - F. Vraný [-] (46. J. Demeter [-] ) , P. Vraný [-] , J. Vraný [-] (50. L. Hakel [-] ) , J. Janeček [-] , M. Dub [-] , M. Sobíček [-] , K. Machovský [-] , M. Sobíšek [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] (35. M. Pleško [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá B
F. Galba [-] - P. Chval [-] , R. Ovčačík [-] , M. Matys [-] , R. Krejza [-] (75. M. Mastný [-] ) , Z. Rolko [-] (46. G. Seitz [-] ) , M. Černohorský [-] , J. Ščasnár [-] , M. Šmolík [-] (46. R. Seitz [-] ) , S. Hybšt [-] , J. Plecitý [-]

ŽK: 42. M. Pleško , 59. P. Vraný , 63. K. Machovský , 87. M. Sobíček .
Místo: Zhoř. Počet diváků: 21. Rozhodčí: Friedenberger Karel - JANEČEK Jan (N), HANKO David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.