0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov po týdenní pauze opět úřadoval, tentokrát v Holostřevech


Branky


0

Zatímco poslední venkovní zápas v Tisové Částkovu příliš nevyšel, v Holostřevech byli mnohem lepším celkem. Pomyslný boj o první pětku tak Holostřevy opět prohráli s Bernarticemi, které dokázali zvítězit v zápase s Hošťkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nebyl uznán gól, hosté vstřelili gól regulérně

Již od začátku byli hosté lepším celkem. Vytvářeli si více šancí, měli více ze hry, jen se jim po celý poločas nedařilo najít recept na obranu a brankáře domácího celku. Ve 25. minutě šli do vedení domácí, jenže radost ze vstřeleného gólu jim zmařil rozhodčí utkání, když gól neuznal z důvodu ofsajdu. A tak se na první gól utkání čekalo až do 45. minuty. A pro zklamání fanoušků domácího celku šli do vedení hosté, když se z rohu vápna trefil Lumír Morgenstein a hosté tak vedli 0:1. Hosté vstřelili gól do kabin a poločas tak vedli rozdílem jednoho gólu hosté z Částkova. 

I druhý poločas ovládli hosté a získali tak cenné body

V druhém poločasu se hosté opět více dostávali do hry a povedlo se jim i poměrně rychle vstřelit gól. V 55. minutě si na rohový kop naskočil opět Lumír Morgenstein a hlavou zavěsil a zvýšil tak skóre-0:2. Od této doby už se diváci gólových situací nedočkali, za zmínku stojí jen několik zahozených šancí domácího celku, které se buď nevešli do brány, nebo jejich počin ukončila nepřesná přihrávka. Hosté do konce utkání s přehledem kontrolovali utkání a po výhře 0:2 získali další 3 body, které je i nadále drží v kontaktu s první trojkou soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Částkov- Roman Hrabovský: Jsme rádi, že jsme tento zápas zvládly a vyhrály, protože naše venkovní výkony nejsou nijak přesvědčivé.

TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: Hosté byli celý zápas lepší, my jsme měli pár šancí a neuznaný gól, ale jinak měli hosté navrch.



Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - P. Pich [-] , D. Mikulanda [-] , J. Liška [-] , M. Jirka [-] , M. Hulák [-] , V. Hubálek [-] , J. Haidinger [-] , M. Čampula [-] , P. Barna [-] , Z. Soukup [-]

TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - P. Flíček [-] , J. Benniak [-] , M. Špaček [-] (46. M. Uhlíř [-] ) , M. Špelina [-] , R. Hrabovský [-] , L. Morgenstein [-] , D. Plincelner [-] , D. Burda [-] , D. Belliak [-] , L. Lebeda [-]

Místo: Holostřevy. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Petrášek Jan - PEŠEK Petr (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.