Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov porazil poslední kolo podzimu Holostřevy


0

Fotbalisté Holostřev mohli po vítězství opanoval po podzimní části 5. místo tabulky, ovšem v Damnově prohráli 4:2 a zůstali za Bernarticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl velice vyrovnaný

Domácí celek dokázal vstřelit gól hned z první střely utkání. V 5. minutě otevřel skóre střelou z dálky Tomáš Majerčík a Damnov vedl 1:0. Jenže už v 10. minutě dokázali hosté srovnat, když David Mikulanda dokázal vstřelit gól po dorážce. 1:1. A v 15. minutě dokázali hosté dokonce jít do vedení. Po centru na zadní tyč krásnou ranou z první vstřelil gól Jaroslav Haidinger. 1:2. Hosté do 35. minuty dokázali držet vedení, byli více na míče, ovšem hostům se ještě podařilo srovnat. Jak už bylo avizováno, ve 35. minutě se k rozehrání přímého kopu postavil Tomáš Majerčík a svým druhým gólem v utkání srovnal stav před poločasem na 2:2. 

V druhém poločase hráli lépe domácí a zaslouženě zvítězili

Se začátkem poločasu přišel i více ,,ustrašený'' vstup do utkání z obou stran. Oba celky si dokázali vytvořit několik šancí, ale gól diváci dlouho neviděli. V 65. minutě se ovšem skóre měnilo, tentokrát se do vedení dostal domácí celek. Sólem skoro z poloviny hřiště se prezentoval Pavel Kolář a dotáhl míč až k brankáři Šujanovi, kterého prostřelil. 3:2. Rozhodující tečka za utkáním přišla v 80. minutě, kdy dokázal vstřelit gól kapitán domácího celku Jaroslav Janků. Bylo to po jeho hlavičce po tom, co byl sám před branou. Od vstřelení čtvrtého gólu se na hřišti už nic nestalo a Damnovští fotbalisté tak získali důležité body.



Sestavy


TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - K. Duda [-] , M. Thürmer [-] (46. J. Marcell [-] ) , T. Majerčík [-] , P. Kolář [-] , J. Novák [-] , J. Janků [-] , R. Steiniger [-] , T. Hruška [-] (46. T. Vácha [-] ) , P. Kopáček [-] , J. Procházka [-]

TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Schaller [-] , J. Růžek [-] , D. Mikulanda [-] , J. Liška [-] , P. Jirka [-] , M. Hulák [-] , V. Hubálek [-] , J. Haidinger [-] , P. Barna [-] , Z. Soukup [-]

Místo: Damnov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - DIETL Josef (N), PEŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.