Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílené béčko Slavie smetlo Sokolov, Krmenčík dal hattrick


Branky


8

Za rezervní mužstvo Slavie nastoupili v reprezentační přestávce i Michael Krmenčík, Ladislav Takács a Jan Kuchta, který hrál netradičně v záložní řadě. Kvalita posil se v utkání prokázala a domácí zaslouženě vysoko vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spustili gólostroj

V 6. minutě si první příležitost vypracovali překvapivě hosté, na centr ze strany si naběhl Kýček, ale hlavičku umístil pouze do nároče brankáře Sirotníka. V 9. minutě převzal míč ve vápně Kuchta, obtočil se kolem protihráče a ještě stihl přihrát. Jeho pas si našel Michael Krmenčík, který obstřelil brankáře, 1:0. V 16. minutě vyslal Takács přihrávku za obranu, tam si naběhl Martin Douděra a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Ve 27. minutě centroval před vápno Kuchta a Kryštof Obadal krásnou střelou o tyč upravil na 3:0. Ve 33. minutě se míč po rohovém kopu dostal ke Kuchtovi, jehož přihrávku dopravil do prázdné branky Michal Šmíd, 4:0. Ve 34. minutě si na přihrávku z levé strany ve vápně naběhl Michael Krmenčík a prostřelil hostujícího brankáře, 5:0. Ve 44. minutě vyslal Kuchta přihrávku mezi beky a Michael Krmenčík zakončil přesně na zadní tyč, čímž zkompletoval hattrick, 6:0. Ve 45. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč se našel Jiří Mlika a snížil na 6:1.

Hvězdy vystřídaly a hra se vyrovnala

V 51. minutě domácí kouč Marek Jarolím stáhl ze hry Kuchtu s Krmenčíkem. V 56. minutě zvýšil na 7:1 střídající Filip Horský. V 63. minutě zahrál Obadal ve vápně rukou a zabránil gólu. Následovala tak červená karta a penalta pro hostující mužstvo. Exekuce se ujal Jiří Mlika a nezaváhal, 7:2. V 71. minutě centroval Hrubeš a Filip Horský zvýšil už na 8:2 pro Slavii. Tímto výsledkem také utkání skončilo.

 

Zdroje: Web SK Slavia PrahaWeb FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Marek Jarolím - trenér: Vývoj utkání byl přesně takový, jaký jsme si představovali. Bylo to super. Kluci z áčka měli obrovský přínos, takže za to moc děkujeme trenérům, že je poslali a zároveň si kluci chtěli zahrát. Přinesli nám obrovskou kvalitu a našemu mladému týmu ukázali spoustu prvků, na kterých musíme pracovat a přiblížit se jim. Pak zápas zkreslila červená karta, která byla taková, jaká byla. Škoda.

FK Baník Sokolov
Jiří Štěpán - trenér: Slavie měla před utkáním stejně bodů jako my. Věděli jsme, že v reprezentační přestávce pravděpodobně posílí o hráče z A-týmu. Paradoxně jsme měli první příležitost v šesté minutě, kdy Kýček hlavou trefil jen gólmana domácích. Od prvních minut jsme však hráli zbytečně ustrašeně. Soupeř toho využil a za poločas nám nastřílel šest branek. V závěru poločasu se trefil po rohovém kopu Mlika. V poločase jsme udělali tři změny. Po odstoupení Krmenčíka a Kuchty se utkání trochu vyrovnalo. Po deseti minutách jsme opět inkasovali. V 63. minutě z pokutového kopu snížil na 7:2 Mlika. Slavie vstřelila ještě jednu branku a utkání skončilo 8:2. Mrzí mě, že jsme k utkání nepřistoupili odvážněji, na druhou stranu kvalita soupeře byla obrovská po celé utkání. Příští sobotu nás čeká velmi důležité domácí utkání s Rakovníkem, na které se musíme dobře připravit. Věřím, že se z vysoké porážky dokážeme oklepat. Na závěr bych chtěl říct, že naprosto respektuji nasazení hráčů z A týmu do zápasu. Od toho B-týmy jsou. Bohužel to vyšlo na nás a my jsme se s tím nedokázali popasovat.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - M. Šmíd [-] , M. Krmenčík [-] (51. F. Horský [-] ) , M. Švec [-] (79. J. Kopáček [-] ) , L. Takács [-] , M. Douděra [-] , J. Kuchta [-] (51. F. Šimeček [-] ) , J. Zeronik [-] (72. S. Atsuta [-] ) , K. Obadal [-] , A. Bárta [-] (46. K. Hrubeš [-] ) , M. Nikl [-]

FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - P. Fišer [-] (29. M. Stockner [-] ) , D. Kovář [-] (46. L. Šulc [-] ) , P. Řezáč [-] (46. M. Olah [-] ) , D. Krlička [-] , N. Stan [-] , D. Hajdo [-] (77. P. Bílek [-] ) , D. Kolář [-] , K. Kýček [-] (46. S. Strmiska [-] ) , J. Mlika [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 77. M. Švec , 85. L. Takács - 47. N. Stan . ČK: 61. K. Obadal .
Hráči zápasu: M. Krmenčík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vít Petr - PILNÝ Marek, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích