4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Chodský Újezd


Branky


0

Chodský Újezd opanoval utkání s Chodovou Planou i když tak jednoznačné to opět nebylo. Největším smolařem hostů se stal Ivan Ryška, který zahodil minimálně 3 vyložené šance. Výborné utkání předvedl opět Jiří Čepelák, který v posledních dvou utkáních vychytal nulu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jeden gól domácích

Domácí z Chodského Újezdu přivítali na svém hřišti protějšek z nedaleko vzdálené Chodové Plané. Zápasy mezi těmito celky vždy přinášejí krásnou podívanou a jinak tomu nebylo ani v pondělní sváteční den. První poločas byl celkem nevýrazný ze stran obou týmů. Za zmínku stojí výpad Ivana Ryšky z Chodovky, který ale skončil na výborném Čepelákovi. A tak se na první gól čekalo až do 30. minuty- Ke střele se dostal Daniel Martínek, jehož střelu vyrazil brankář Galba, ovšem jen k Liškovi a ten dorazil za záda brankáře- 1:0. Ivan Ryška byl tím, kdo mohl srovnat utkání, ovšem i podruhé nechal vyniknout brankáře domácícho celku. A tak poločas skončil nejtěsnějším rozdílem- 1:0. 

Druhý poločas přidali domácí další tři góly a zaslouženě ovládli utkání

Sotva začal druhý poločas a domácí do něj vlétli opravdu naplno. Krásnou ranou přibližně z 30 metrů se prezentoval Petr Pikl, který trefil krásnou šibenici Galbovy svatyně-2:0. Hosté nebyli těmi horšími ovšem všechno co mohlo v bráně za každou cenu neskončilo. A tak v 60. minutě opět zaúřadovali domácí. Tomek unikl obraně přehodil brankáře Galbu a skóre bylo už 3:0. Netrvalo to ani dvě minuty a střelou po zemi z hranice velkého vápna se trefil Mikota a upravil skóre na konečných 4:0  z pohledu domácích. I když se domácí i hosté dokázali ještě do šancí dostat, další góly to nepřineslo a zápas skončil tedy díky rychlým útočníkům vstřelit 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd B
Ohlasy-Chodský Újezd-Jiří Čepelák: Zápas byl drama od začátku do konce, výborně opět zahráli dorostenci.




Sestavy


TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - P. Štěrba [-] , J. Zivčák [-] , R. Liška [-] (45. P. Mikota [-] ) - J. Fabo [-] , P. Dovzhansky [-] - P. Pikl st. [-] - P. Tomek [-] , P. Zušťák [-] , D. Martínek [-] (45. P. Pikl [-] ) , M. Founě [-]

TJ Slavoj Chodová Planá B
F. Galba [-] - M. Černohorský [-] , M. Šmolík [-] , B. Soukup [-] , P. Sčasnár [-] , I. Ryška [-] , Z. Rolko [-] , M. Mastný [-] , Z. Kutička [-] , R. Krejza [-] , S. Hybšt [-] (45. J. Ščasnár [-] )

ŽK: 42. P. Štěrba .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Lukáš - PIKL Ladislav (N), SPĚVÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.