J. Vlček 48.
J. Vlček 55.
K. Štrejn 67. (p.)
3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí si šlo od začátku za vítězstvím a první body má v kapse


Branky


48. J. Vlček , 55. J. Vlček , 67. K. Štrejn (p.) - 88. V. Rejman
0

Mortor Záchlumí se se Sulislaví na sé půdě příliš nemazal. Byl jasně lepší a od prvních minut si šel za vítězstvím. Zpočátku se mu střelecky a celkově ve finální fázi píliš nedařilo, ale ve druhé půli rozvlnil síť Vlček, čímž střelecky nabudl svůj tým. Nakonec se domácí trefili ještě dvakrát, ze což mimochodem mohla být Sulislav ještě ráda. Hosté se nakonec ale dokázali také trefit, když v samotném závěru čestným gólem upravil na konečných 3:1 Rejman. Záchlumí tak bere první tři body, zatímco Sulislav navázala na nepovedenou loňskou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká mizérie a otevřené utkání

Záchlumí bylo od první minuty aktivnější a silnější, ale ve finální fázi si často nedokázalo poradit, ať už s koncovkou, nebo jen závěrečnou přihrávkou. Nedá se však říct, že by bylo Záchlumí bez nápadu, to ne, jen mu prostě nebylo v první půli souzeno. Sulilsav se prakticky na nic nezmohla a tak ani ona se skórem nijak nepohla. Před druhou půlí tak bylo vše ještě otevřené. Nepozměněný stav utkání ale napovídal napínavému utkání.

Rychlý nástup domácích a čestný zásah hostů v závěru

V první polovině to možná vypadalo, že to střelcům nejde, a že budou oba gólmané bojovat o čisté konto. Avšak už ve třetí minutě druhé půle o něj hostující brankář přišel. Domácím vyšel vstup do druhé půle a brzy se dostali do vedení. Domácí doslova vyšachovali defenzivu soupeře, Jiří Vlček dostal přihrávku přímo před branku a se střelou už si hlavu nedělal, zakončil totiž chladnokrevně a bez zbytečných zmatků. Záchlumí bylo i nadále lepší, ale když to nešlo ostatním, muse svému týmu pomoci opět Jiří Vlček, který se dostal k míči, který vypadl po střele brankáři a hbitě ho dorazil do odkryté svatyně. Poté museli domácí fanoušci zase chvíli vydržet, ale už v sedmašedesáté minutě je odměnil za věrné fandění Karel Štrejn, který se postavil k pokutovému kopu, neřízenému po faulu hostujícího obránce. Tím už si domácí zajistili dostačující náskok pro to, aby svého soupeře obrali o body. Ten ale rozhodně nechtěl odjet domů úplně s prázdnou a tak ještě v závěru přidal alespoň čestný zásah. Trefil se Václav Rejman a upravil tak na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Byli jsme rozhodně lepším týmem. Šli jsme si za svým, podpořili jsme to třemi zásahy a zaslouženě jsme zvítězili. Je to dobrý vstup do sezóny a jsme maximálně spokojeni.

TJ Sokol Sulislav
(Sokol Sulislav): Sulislav se k utkání zatím ještě nevyjádřila.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , J. Kreps [-] (67. M. Tót [-] ) , P. Thoma [-] , M. Vácha [-] , M. Soukup [-] , L. Hrabák [-] , J. Vlček [-] , M. Voříšek [-] , M. Koníček [-]

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , K. Hanzlík [-] , M. Hrad [-] - L. Mička [-] , P. Hlavin [-] , M. Krištofovič [-] (75. L. Do Manh [-] ) - K. Löbl [-] , V. Rejman [-] - M. Kaplár [-]

ŽK: 52. K. Štrejn , 57. M. Štrejn ml. , 80. J. Vlček , 84. M. Soukup - 89. K. Hanzlík . ČK: 68. M. Štrejn ml. .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - AMBRŮŽEK Pavel, ABRAHAM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.