K. Löbl 11.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov se v Sulislavi protrápil k vítězství, ke třem bodům mu pomohlo štěstí


Branky


0

To, že bude mít Damnov v Sulislavi takové problémy asi nikdo moc nečekal, ale nakonec se to stalo. Sulislav se dostala brzy do vedení a dlouho ho držela, ale favorit poté trochu zabral a ke konci poločasu dokázal vyrovnat. Sulislav poté ale kopala penaltu a měla mnoho šancí, ale Damnovský brankář si se všemi jejich zbylými pokusy poradil a svůj tým podržel. Damnov toho využil a nakonec si díky další brance došel k dalšímu vítězství, Sulislavi tentokrát ale moc nechybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav se nečekaně ujala vedení

Hosté přijeli maličko oslabení, ale přesto však asi nikdo nečekal, že by mohli na hřišti v Sulislavi mít nějaké větší problémy. Sulislav je ale zaskočila svou velkou bojovností a už brzy se ujala vedení v utkání, když se uchytil pokus Karla Löbla. Hosté měli poté velké problémy, když se snažili Sulislav přehrávat, a co nejrychleji vyrovnat. Domácí z toho navíc dokázali také dobře těžit a sami se dostávali k několika šancím. Nakonec se to Damovu ale přeci jen podařilo, když Šályho centr usměrnil hlavou do branky do protipohybu brankáře přesně Tomáš Majerčík. Poté se však mohli v samotném závěru poločasu domácí opět dostat do vedení, když sudí nařídil penaltu v jejich prospěch, avšak s tou si poradil brankář Marcel. Rozhodčí ale viděl předčasný pohyb do vápna jednoho z hostujících hráčů, a tak se penalta opakovala. Opět však dokázal uspět damnovský brankář, který udržel vyrovnaný stav, který si oba celky následně přenesly do druhé půle.

Damnov se jednou přesně trefil a stačilo to

Ve druhé půli se také hrála velmi vyrovnaná hra se šancemi na obou stranách, ale tentokrát trvalo o něco déle, než se někdo prosadil. Nakonec ale hosté dokonali úspěšný obrat, když opět Šály centroval do vápna a Pavel Kolář měl dost času na to, aby si zpracoval míč a zavěsil ho přímo pod víko. A když poté domácí promarnili hned několik svých šancí na vyrovnání, došlo utkání po devadesáti minutách k radosti Damnovu, který měl tentokrát opravdu velké štěstí, že své tři body neztratil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Nás podržel gólman a to rozhodlo. Bylo to bojovné utkání. My jsme byli oslabení o několik hráčů a soupeř byl hodně urputný a činil nám velké problémy. Tentokrát jsme ale měli štěstí, že se nám střelecky dařilo a brankář nám hodně pomohl.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - V. Rejman [-] (60. L. Laudát [-] ) , K. Löbl [-] , L. Mička [-] , M. Bouzek [-] , L. Gebert [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , P. Hlavin [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - J. Lancígr [-] , M. Řezníček [-] , P. Mařík [-] , T. Majerčík [-] , P. Butorka [-] , P. Kolář [-] , K. Duda [-] , J. Marcell [-] , O. Šebor [-] , E. Šály [-]

ŽK: 73. M. Bouzek , 87. M. Krištofovič - 21. O. Šebor , 45. J. Marcell , 73. E. Šály , 88. J. Lancígr .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Tomáš - MIČKA Jan (N), BOSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.