Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště přetlačilo nečekaně Černošín


Branky


0

Na neděli bylo naplánováno tentokrát pouze jedno utkání OP Tachov. K dohrávce jedenáctého kola dorazil do Sedliště favorizovaný Černošín, který neměl mít podle většiny předpovědí s nováčekm soutěže větší problém a měl si na jeho půdu pouze přijet pro tři body. Jenže Sedliště mělo jiné plány a zadarmo mu rozhodně nechtělo nic nechat. A také nenechalo. Černošín nejspíš soupeře maličko podcenil a nedokázal se dostat po celou dobu do tempa. Domácí tým nakonec dokázal svou šanci chopit za pašesy a soupeře přetlačit. Sedliště zvítězilo bez jediného inkasování v poměru 3:0 a v tabulce se tak posunulo na desáté místo. V posledním podzimním kole ho všek bude čekat daleko těžší a emotivnější utkání. V Lomu totiž sehraje s druhým týmem tabulky takové nováčkovské derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště mělo více ze hry a nečekaně po první půli vedlo

Černošín byl v prvních minutách o něco lepší a působil trochu kvalitněji. Soupeře zpočátku přehrával a několikrát naznačil, že bude hodně nebezpečný, jenomže poté jeho tempo jasně uvadalo a do hry se začalo dostávat Sedliště. Asi od patnácté minuty mělo Sedliště už jednoznačně navrch a více ze hry. Většinu svých kombinací se snažilo táhnout přes levou stranu, kde bylo velmi silné a vytvářelo si hodně šancí, ale nedařilo se mu jich využít. Dostat se do vedení se mu tak po dlouhé době nakoenc povedlo až v pětadvacáté minutě po straně pravé, když si dva obránce prohodil Martin Pažountka, který si následně už pouze přestrčil balń ke střele a levou nohou ho zametl přímo do šibenice. I nadále se ale Sedliště snažilo hrát spíše přes levou stranu a vytvářelo si mnoho neúspěšných šancí. V závěru poločasu se ale po tvrdém střetu s protihráčem zranil Petr Fojtíček, který musel být pro druhý poločas vystřídán pro zranění kotníku. Více už ale poločas nenabídl a Sedliště tak vedlo před druhou půlí o jednu branku.

Rozhodl pokutový kop

Ve druhé půli se dlouho hrála vyrovnaná hra. Více ze hry měl stále tám domácích, ale nebezpečnější byl při šancích Černošín, který ale mnohokrát pohořel v koncovce, když domácí perfektně podržel brankář Cingroš. Klíčový moment však přinesla šedesátá minuta. Stále více se totiž dopředu vysouval Hrubý, který byl hodně nebezpečný a hosté museli jeden z jeho výpadů řešit tvrdým faulem ve vápně, za nějž byla nařízena penalta ve prospěch domácích, proti které snad nikdo neprotestoval. Té nakonec využil bez potíží kapitán Martin Pažountka a bylo rozhodnuto. Černšín už neměl, oč hrát, a tak domácí v pohodě s velmi kvalitní obranou své vedení udržovali. A když se hosté na nic nezmohli, trefilo se ještě jednou Sedliště, když zvyšoval na 3:0 Václav Pešek. Sedliště tak vyhrálo 3:0 a v tabulce se posunulo na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (Staré Sedliště): My jsme věděli, že soupeř má farmu se Stříbrem a určitě na nás posílí, takže jsme s bodovým ziskem moc nepočítali. Nastoupili jsme v celkem klasické sestavě asi bez jednoho hráče základní sestavy. Soupeř zpočátku potvrzoval, že kvalitu má a měl tam nějaký ten náznak šance, ale pak jsme postupně přebírali iniciativu my. Měli jsme spousty šancí a mohli jsme dát hned několik gólů, ale nakonec to vyšlou pouze jednou. Měli jsme více ze hry a vedení už jsme si udrželi. Do druhé půle jsme šli s tím, že rozhodně nesmíme inkasovat, abychom se nezlomili, což se nám povedlo, takže to bylo pořád vyrovnané, a když měl soupeř šanci, tak nás podržel gólman. Pak jsme ale využili penalty a bylo rozhodnuto. To nás uklidnilo a soupeř také odpadl. Nám navíc perfektně fungovala obrana, takže už nebylo, co řešit. Přidali jsem ještě gól a dotáhli jsme to k vítěznému konci.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): My jsme to nějak nezvládli. Mysleli jsme, že se soupeř porazí sám a podle toho to vypadalo. Hráli jsme bez pohybu, bez přihrávky, bez zájmu a bez všeho, co je potřeba.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Kotva [-] , D. Zavacký [-] , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] - P. Hrubý [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] , M. Pažountka [-] - P. Fojtíček [-] (46. P. Dvořák [-] ) , J. Petráška [-] -

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - L. Melich [-] , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] , J. Panuška [-] - R. Hřebík [-] , V. Turek [-] , A. Kohut [-] , J. Šedivý [-] - D. Bláha [-] , T. Bůžek [-]

ŽK: 50. P. Hrubý - 30. R. Havel , 35. J. Šedivý , 70. V. Turek .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ZAVACKÝ Petr (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.