Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divoké přestřelce v Černošíně padlo čtrnáct branek, více jich do sítě soupeře dostal ale domácí Sokol


Branky


2. R. Drozda , 5. J. Panuška , 6. T. Vondraš , 33. P. Klepsa , 40. J. Panuška , 48. J. Šedivý , 55. J. Panuška , 72. T. Vondraš , 85. K. Skoumal - 9. M. Bouzek , 17. R. Havel (vl.) , 47. M. Bouzek , 75. M. Bouzek , 85. M. Hrad (p.)
0

V souboji dvou Sokolů na hřišti Černošína mohli diváci sledovat opravdu velmi atraktivní otevřené utkání, které bylo velmi bohaté na góly. Více se jich ale podařilo dát domácímu týmu, který tak poslal Sulislav domů podle očekáváí bez bodu. I když padlo ale v utkání hned čtrnáct branek, rekord kola to překvapivě nebyl. V Lázních jich totiž padlo hned osmnáct a navíc všechny do jedné sítě. Ale toto utkání bylo rozhodně trochu napínavější a vyrovnanější, i když je pravda, že Černošín rozhodl už v první desetiminutovce. Zápas nakonec skončil 9:5 a tento výsledek dostává Černošín ještě před posledním kolem podzimu do kontaktu se čtvrtou příčkou, na níž bude chtít Sokol určitě ještě zaútočit. Zatímco Sulislav ze svých sestupových vod bude moci zaútočit pouze na dvanáctou Přimdu, nebo ještě jedenáctý Kostelec, pokud tedy oba týmy při své nedělní dohrávce nezvítězí a neodskočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín vlastně rozhodl už v první desetiminutovce

Černošín vlétl do utkání velmi aktivně a hned z prvních minut dokázal vytěžit rozhodující náskok. Hned ve druhé minutě se totiž ujala překrásná a přesná rána Radka Drozdy a domácí byli ve vedení. O necelé tři minuty déle pak navíc navýšil ještě Jakub Panuška a během následující minuty už vsítil branku na 3:0 Tomáš Vondraš. Perfektní a geniální začátek. Domácí vedli už v šesté miutě o tři branky a měli vše ve svých rukách, i proto si mohli dovolit myslet pouze na ofenzivu a hrát hodně otevřeně. I proto se už v deváté minutě podařilo Milanu Bouzkovi snížit na 1:3 a Sulislav stále nic nevzdávala. Jenže Černošín byl ve hře dopředu stále velmi aktivní, ale si Sulislav v obraně dávala už větší pozor a zpět do hry ji pak brzy vrátil nešťastnou vlastní brankou Roman Havel. Zdálo se, že je Sulislav překvapivě zpět, ale díky zásahu Pavla Klepsy z třiatřicáté minuty se dostal Černošín zpět do dvoubrankového vedení a v závěru poločasu ještě navýšil, když podruhé přesně pálil Jakub Panuška. Černošín tak vedl znovu o tři branky a do druhé půle šel opět se slibným náskokem a od soupeře si držel odstup.

Rychlá odpověď domácích sebrala soupeři naději

Sulislav ale stále nic nevzdávala a v sedmačtyřicáté minutě dokázala zásluhou Milana Bouzka snížit na svoubrankový rozdíl. Jenomže Černošín na nic dlouho nečkal, neuběhla ani minuta a Jaroslav Šedivý bleskurychle odpověděl. V pětapadesáté minutě navíc ještě navýšil zkompletováním hattricku obránce Jakub Panuška a s tím už se nadalo valstně nic dělat. Poté se brankový kolotoč nachvíli přestal točit, ale ve dvaasedmdesáté minutě se podruhé trefil Tomáš Vondraš a Černošín vedl už 8:3. A i když dokázal Milan Bouzek zkompletováním hattricku rychle odpovědět. Sulislav už neměla nejmenší naději. Přesto stále hrála s chutí a hrát nepřestávala, za což si zaslouží obrovskou pochvalu. Poslední dvě branky padly až v poslední desetiminutovce a obě padly během jediné minuty. V pětaosmdesáté minutě se totiž trefil díky nařízené penaltě Miroslav Hrad, ale na druhé straně i Karel Skoumal, takže se nakonec už na rozdílu mezi oběma týmy nic neměnilo, jen tito dva hráči upravili konečný výsledek z 8:4 na konečných 9:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Já si myslím, že jsme neodehráli špatné utkání. Pro diváky bylo rozhodně velmi atraktivní, vždyť také padlo hned čtrnáct branek. Hrálo se hodně otevřeně, ale prakticky od začátku už bylo rozhodnuto. Naštěstí nám to tam padalo, takže jsme si v klidu došli pro tři body, i když jsme dostali pět branek. Se třemi body jsem určitě spokojení.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - R. Havel [-] , J. Panuška [-] , R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] - J. Šedivý [-] , T. Vondraš [-] , R. Drozda [-] - P. Černý [-] (58. I. Hacker [-] ) - P. Klepsa [-] , V. Turek [-]

TJ Sokol Sulislav
J. Mička [-] - J. Zika [-] , M. Pendl [-] , V. Rejman [-] , L. Laudát [-] , M. Hrad [-] , M. Bouzek [-] , K. Hanzlík [-] , M. Krištofovič [-] , J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-]

ŽK: 15. J. Šedivý - 30. K. Hanzlík , 49. M. Krištofovič . ČK: 88. J. Šedivý .
Místo: Černošín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - PECHMAN Marek (N), GEBERT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.