1:2p.
(0:0)
68. L. Hrabák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí si penaltový rozstřel neodpustilo ani v posledním utkání podzimu


Branky


75. V. Pešek - 68. L. Hrabák (p.)
0

Už minule jsem naznačoval, co se může stát, když Záchlumí bude remizovat i ve svém posledním letošním utkání, a to se stalo. Záchlumí dotáhlo k dělbě bodů hned sedm zápasů ze čtrnácti. To je neuvěřitelné, každý druhý zápas si mohou borci Motoru vyzkoušet penalty. A jde vidět, že je tento trénink nepřichází v niveč. Zpočátku jim penalty totiž moc nešly, ale teď se Motor v této disciplíně zdokonalil a už podruhé v řadě ji ovládl. Jen pro upřesnění, nejvíce mohou v ohledu remíz sekundovat Přimda, Lom a právě Sedliště, kteří mají všichni po třech dělbách bodů. Ale sedm? To nemá nikdo, jen Záchlumí. Dohromady vyhrálo Záchlumí za tři body jen tři utkání ze čtrnácti, což rozhodně není mnoho, i přesto se však drží před jarní částí sezóny na osmé příčce. Přitom méně výher než Motor, mají už jen předposlední Sulislav a poslední Erpužice.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrně a bez branek

V první půli se hrál podle očekávání velmi vyrovnaný a opatrný zápas. Poněkud mladší Sedliště vypadalo pochopitelně trochu živelněji a bylo jednoznačně více při chuti. To Záchlumí sázelo na zkušenou a opatrnou hru. Přístup obou mužstev, ale na atraktivitě utkání rozhodně nepřidal. Hrálo see prakticky bez šancí a tím pádem i bez branek. V ofenzivně nikdo nic nevymyslel a poté, co nikdo nechyboval ani v defenzivě, se nakonec museli diváci spokojit po prvním poločase s bezbrankovým stavem. 

Záchlumí dostala do vedení penalta, ale o další dělbu jej Sedliště připravit nehodlalo

Záchlumí poslalo pro druhý poločas na hřiště pro oživení dva čerstvé hráče a postupem času se prostřídávalo ntaké na straně Starého Sedliště. Nakonec se ale ukázalo, že lepší tah to byl v podání hostů, když se v osmašedesáté minutě prosmýkl do vápna střídající Baum, který byl zastaven až za cenu faulu a za tento zákrok byla nařízena penalta ve prospěch Záchlumí. K té se postavil obránce Lukáš Hrabák, který se nenechal ničím ovlivnit a s přehledem otevřel konečně skóre celého utkání. Záchlumí pak mělo ale se Sedlištěm, kterém uselo stahovat daleko větší problémy a chvílemi se dostávalo i pod tlak, z čehož také nakonec pramenila v pětasedmdesáté minutě chyba hostujícího gólmana, díky níž se prosadil Václav Pešek. Po vyrovnání se pak zase vlila do hry obou týmů opatrnost a trochu také nervózita, a tak už nikdo vsítit nedokázal a vskutku vytrénované Záchlumí si mohlo vyzkoušet další penaltový rozstřel.

Bylo to těsné, ale vyhrál zkušenější

Nakonec to také při penaltách bylo velmi napínavé a zajímavé. Oba týmy vypadlay při svých pokusech maličko rozpačitě, ale celkem se i se štěstím trefovali. Více chyb ale udělalo méně zkušené Sedliště, které nakonec muselo druhý bod přenecha hostujícímu Záchlumí.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Bylo to vyrovnané utkání. Sedliště má v kádru tu mladou kvalitu, kdežto mi sázíme spíše na staré a zkušenější hráče. Dlouho se hrálo opatrně a bez branek, ale my jsme poté díky penaltě šli do vedení, ale po chybě našeho gólmana soupeř vyrovnal a musely rozhodovat penalty.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - O. Rožumberg [-] (17. J. Brabec [-] ) , M. Vokurka [-] , P. Kotva [-] , J. Marek [-] , D. Zavacký [-] (66. P. Ženíšek [-] ) - M. Pažountka [-] , P. Hrubý [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] - J. Petráška [-]

TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] (46. P. Thoma [-] ) , L. Hrabák [-] , J. Vlček [-] , K. Kříž [-] , M. Voříšek [-] , P. Kříž [-] , M. Pavelka [-] , M. Karvaš [-] (46. M. Baum [-] ) , M. Tót [-] , M. Koníček [-]

ŽK: 45. P. Hrubý , 54. D. Zavacký , 69. V. Pešek - 71. P. Kříž .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - ZAVACKÝ Petr (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.