3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První velké překvapení jara! Kšice si poradily se Stráží


Branky


32. K. Dýdek , 45. K. Dýdek (p.) , 75. M. Šetlík - 50. M. Jedlička
0

O velkou parádu se během sobotního hracího dne postarali fotbalisté Kšic, kteří na své půdě dokázali zdolat favorizované mužstvo Sokolu Stráž, které minimálně ještě před utkáním mělo ambice na mistrovský titul. Nyní už však Sokol ztrácí na první Planou devět bodů a dostal se před něja také Lom, a tak už je jeho šance na titul téměř mizivá. To pro Kšice je to senzační úspěch, kterým si tamní družstvo zase trochu upevní svou pátou příčku. Domácím se podařil ov utkání využít slabého prvního poločasu v podání Stráže, a to nakonec rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se dostaly v první půli do vedení

Do Kšic dorazila minimálně na první poločas Stráž, kterou jsme z předchozí části sezóny rozhodně neznali. Vůbec se jí nedařilo a na kšickém hřišti od začátku ztrácela, domácí byli lepší a nepřipravenosti hostujícího celku dokázali v první půli využít hned dvěma zásahy. O ten první se postaral Kamil Dýdek ve dvaatřicáté minutě, když se prosadil po rohovém kopu svého týmu. A také ten druhý obstaral Kami Dýdek, když v poslední minutě první půle využil pokutového kopu a poslal tým do nečekaného dvoubrankového vedení. 

Kšice zápas kontrolovaly

Ve druhé půli už se Stráž výrazně zlepšila, ale Kšice věděly, že mají utkání dobře rozehrané, a tak se nikam zvlášť netlačily a soustředily se zejména na to, aby nenechaly soupeře vrátit se do utkání. Zpočátku to však vypadalo, že se jim to nepodaří, když se už chvíli po úvodním hvizdu druhé půle prosadil z penalty Miloslav Jedlička. Od té doby už ael domácí svou disciplinovaností dokázali držet soupeřovy střelce na uzdě, a když se to nepodařilo obráncům, byl v brance připraven skvělý Janout. A když udělala obrana hostů chybu, dostal se do samostatného úniku Miroslav Šetlík, který zaváhání soupeře potrestal a vrátil domácím dvojnásobné vedení. Kšice už pak jen utkání kontrolovaly a nakonec ho také dovedly ke zdárnému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Pro nás je to ohromný úspěch. My jsme věděli, že soupeř bude kvalitní, a že budeme muset hrát velmi disciplinovaně, kluci dřeli a nechali na hřišti vše a vyšlo to. Chtěli jsme mu oplatit tu podzimní porážku, a to se nám podařilo. Jsme opravdu velmi spokojení. Překvapili jsme sami sebe a myslím, že si všichni za dnešek zaslouží pochvalu.

TJ SOKOL Stráž
Miloslav Jedlička (Sokol Stráž): Nejhorší zápas sezóny. V první půli nás soupeř přehrál úplně ve všem a my jsme se pomalu nedostali ani za půlku, dokonce tuším, že jsme snad ani nevystřelili. Ve druhé půli jsme konečně začali hrát náš fotbal a soupeře jsme přehrávali, dokonce jsme i snížili a vytvořili si i další šance, ale když soupeř využil jednoho protiútoku, tak už nebylo v našich silách s utkáním něco udělat.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - K. Dýdek [-] , I. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] , M. Šťastný [-] , P. Kasal [-] , J. Havránek [-] , M. Volf [-] , M. Kövary [-]

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - B. Borys [-] , M. Novotný [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] - L. Koubek [-] , K. Pták [-] , V. Borys [-] , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] , M. Jedlička [-] -

ŽK: 35. M. Šetlík - 30. K. Pták .
Místo: Kšice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ŠETLÍK Ivan (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.