3:1
(0:0)
69. J. Kůst
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda sahala po bodech, ale v Černošíně nezvládla závěr


Branky


0

Velmi zajímavé utkání viděli diváci v Černošíně, kam dorazila domácím, jakožto soupeř, Přimda. Přimda byla v utkání jasným out-siderem, ale svého soupeře dokázala dlouho trápit a ve vyrovnaném utkání už vše nasvědčovalo tomu, že diváci busou svědky dělby bodů, jenomže Tatran nezvládl poslední minuty utkání a v nich o všechny body přišel. Černošín tak nakonec díky dalším dvěma trefám zvítězil za tři body v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

Už od prvních minut vše nasvědčovalo tomu, že dnes diváci v Černošíně uvidí velmi zajímavé utkání. Hrálo se valmi vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, avšak rozvlnění se černošínské sítě stále nemohly dočkat, a tak se také do šaten odcházelo za nepozměněného vyrovnaného stavu 0:0, který zatímpři hledání vítěze nic nenapověděl.

Tatran nezvládl smrtící závěr

Druhý poločas už však divákům nějaké branky nabídl a nijak zvlášť dlouho se na ně čekat nemuselo. Ještě během první čtvrhodiny hry se totiž trefil Jan Solový, který poslal domácí do vedení. Tatran se ale stále nehodlal vzdát a nakonec se mu díky skrumáži před brankou podařilo vyrovnat, když míč dostal do sítě Jaroslav Kůst. Dlouho se pak rálo bez branek a už to vypadalo, že ani žádné padat nebudou a týmy si své body rozdělí. Jenomže Přimda podcenila posledních deset minut, ve kterých dovolila Sokolu až příliš na to, aby si bod udržela, a tak ji nejprve potrestal Jan Solový a poslední naději ji pak ještě dvě minuty před koncem sebral Jaroslav Šedivý. Tři body tak nakonec zůstaly v Černošíně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): S výkonem mužstva jsem nad míru spokojen, ale s výsledkem nikoli. Myslím si, že by utkání slušela remíza a bereme to, jako ztracený bod. Celou dobu to bylo vyrovnané a v závěru jsme dostali dva zbytečné góly. Ale rozhodně jsme nehráli špatně, jak říkám, s herním projevem jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - K. Skoumal [-] (66. P. Černý [-] ) , R. Havel [-] , T. Klepsa [-] , J. Kubovský [-] - R. Panuška ml. [-] , J. Panuška [-] (46. J. Šedivý [-] ) , L. Melich [-] , R. Drozda [-] - T. Vondraš [-] (89. T. Havel [-] ) , J. Solový [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Kůst [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , J. Hečko [-] , D. Ferdinandy [-] , J. Karásek [-] , L. Teplárek [-] (87. J. Toman [-] ) , T. Le [-] (88. D. Vokroj [-] ) , V. Velešík [-] , L. Prokop [-] (28. V. Ovsjannikov [-] )

ŽK: 37. T. Vondraš , 70. J. Šedivý , 84. R. Havel , 91. P. Černý - 75. M. Růžička , 93. J. Hečko .
Místo: Černošín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PECHMAN Marek (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.