0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí vstřelilo v Kostelci jen jednu branku, to ale stačilo


Branky


0

Celkem zajímavé utkání viděli v neděli diváci na kosteleckém hřišti, kde se potkal domácí tým s Motorem Záchlumí, proti kterému chtěl jistě bojovat o všechny body a konečně se tak trochu dostat do herní pohody. Avšak to se mu příliš nedařilo. V koncovce byl opět bezzubý, a tak nedokázal síť rozvlnit ani jedinkrát. Ani Motor však v útoku nebyl zrovna nejpřesvěfčivější, přesto se jednou prosadit dokázal a to mu ke třem bodům stačilo. Pro Kostelec tak smutné období nekončí a šňůra porážek s ním vláčí dál. V minulém roce se Kostelec pral o místa mezi nejlepšími, ale letos se celkem reálně obává sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec útočil, ale vsítění se nedočkal

Záchlumí vědělo, že Kostelec jej fotbalovou kvalitou převyšuje, ale zároveň vědělo, že se mu v koncovce příliš nedaří, a tak zvolilo zodpovědnou defenzivní taktiku, kterou dokázala soupeřovy snahy velmi dobře eliminovat. Kostelec měl tedy více ze hry, měl i více šancí, ale to mu k vsítění beztak nepomohlo, a tak se hostům podařilo v prvním poločase udržet velmi nadějný a slibný vyrovnaný stav.

Jedna chyba a bylo hotovo

Koestelec nezastihl ideálně vstup do druhé fáze utkání a už velmi brzy se dostal do nezáviděníhodné pozice prohrávajícího týmu, když brankář Hintergolzinger podběhl střelu z přímého kopu v podání Karla Štrejna, čímž Záchlumským velmi pomohl. Kostelec tak musel hru otevřít a dát do útoku vše, takže se Motor ještě do několika velkých šancí dostal, ale v těch uždomácí brankář udržel klid a soupeře vychytal. Více šancí bylo však stále na straně druhé, velkou měl například Kertys, který přestřelil branku při pokusu od penaltového puntíku. Dvě tutovky pak spálil například Kolářský a dobrou šanci měl také střídající Král, ale Kostelec byl prostě v koncovce marný. Výhry se tak pochopitelně muselo dočkat Záchlumí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Smutek v Kostelci! Takto bych vše shrnul. Opět jsme doplatili na chybu gólmana, což rozhodlo. Nedaří se nám a prožíváme velmi mizerné období. Jediné, co funguje tak, jak si představuji, je střední záloha, jinak všude propadáme. Nepodrží nás brankář a útočníci při tom zásadním selhávají. Ani obránci nejsou úplně přesvědčivý a takto se vyhrávat nedá. Není se tedy čemu divit, že jsme ani tentokrát nebodovali.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): My jsme velmi spokojení. Mančaft se konečně zvedl. Hráli jsme se zajištěnou obranou a vyčkávali na naší šanci, která nakonec přišla, a které jsme využili. Obrovskou pochvalu si však z utkání zaslouží celá naše obrana.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - M. Steiner [-] (80. J. Pokorný [-] ) , D. Kolářský [-] , J. Pešík [-] (69. J. Liška [-] ) , D. Kertys [-] , J. Soustružník [-] , L. Honzík [-] , L. Touš [-] , L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-] (64. R. Průcha [-] )

TJ Motor Záchlumí
L. Lacman [-] - K. Kříž [-] , L. Hrabák [-] , M. Voříšek [-] , M. Karvaš [-] - K. Štrejn [-] , M. Tót [-] , M. Pavelka [-] - D. Kasič [-] (70. F. Hartman [-] ) - M. Štrejn ml. [-] , J. Mička [-]

ŽK: 53. M. Štrejn ml. .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - RÝDL Pavel (N), VÁCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.