2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solový připravil Lázně o body


Branky


0

Většina favoritů měla ve dvacátém kole výrazné potíže, asi nějaká špatná konstalace, a to se potvrdilo také v utkání Lázní a Černošína. Domácí tým Černošínských sice hrál trochu defenzivněji, ale roízhodně nebyl na hřišti slabším týmem. Hrál takticky skvěle a ačkoli už celkem brzy prohrával 0:1, nakoenc utkání zaslouženě otočil dvěma zásahy Solového ve svůj prospěch a nakoenc zvítězil 2:1. Do Černošína tak posíláme za překvapení gratulace, pro Lázně je to tentorkáte překvapivě jen čest poražených.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín změnil taktiku a vyrovnal

Černošín hrál od začátku trochu zataženěji, a tak měly Lázně mírně navrch. Byly o něco výraznější a už v patnácté minutě je dostal Adam Kolář přesnou trefou do vedení. Jenže to domácí tým donutilo trochu opustit svůj defenzivní styl hry a začalo se hrát velmi vyrovnané utkání, v němž se hra přelévala z jedné strany na druhou. Změna taktiky se domácím vypladila dokonale. Už o tři minuty později totiž Černošín využil protiútoku tří na dva a po dobré kombinaci vyrovnal Jan Solový. Ve zbytku půle už se však nikdo prosadit nedokázal, ačkoli šancí měly oba týmy celkem dost. Po první půli tak 1:1.

Solový se trefil nádhernou ranou a rozhodl

Ve druhé půli už byl Černošín lepší. Už ve třiapadesáté minutě se navíc ujala parádní střela Jana Solového asi z pětadvaceti metrů, která znamenala úspěšný obrat nepříznivého vývoje pro Černošín. Domácí byli i nadále aktivnější a měli ještě mnoho velkých šancí, kterými mohli stále nejisté utkání definitivně rozhodnout, ale svírala je jistá střelecká bezzubost, který jim nedovolila další branku zaznamenat. Jenomže Lázně už se na nic nezmohly, a tak nakonec zvítězil domácí tým těsným rozdílem 2:1. Ale i tak je domácí Sokol jistě nesmírně spokojený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): My jsme se snažily hrát maličko defenzivněji a ze zajištěné obrany, ale soupeř nám naopak nechal defenzivu trochu pootevřenou, a tak se v první půli hrál fotbal z jedné strany na druhou. Nám se podařilo po ní vést, a to bylo klíčové. Ve druhé části jsme byli už výrazněji lepší a zaslouženě jsme dotáhli zápas k vítězenému konci.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Zápas s Černošínem nás nezastihl v dobré herní pohodě. I když jsme měli většinu zápasu míč pod kontrolou, měli jsme výraznou převahu a dostávali jsme je pod tlak, nevyužili jsme mnoha gólových příležitostí. Sami jsme si hru zbytečně komplikovali a dělali jsme zbytečné hlouposti. Celkově jsme tedy s hrou svého týmu nespokojený, protože v ní chybělo pořádné nasazení a chuť zvítězit. Pochvalu si zaslouží akorát Pavel Rašín a Pavel Jiřinec, kteří se snažili kluky vyhecovat a zápas otočit. Zápas jsme si prohráli sami a nezbývá, než pogratulovat soupeři k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - T. Klepsa [-] , L. Melich [-] (66. K. Skoumal [-] ) , J. Panuška [-] (46. P. Černý [-] ) , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] - T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , T. Petrovič [-] , R. Drozda [-] - J. Solový [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - D. Brunner [-] - M. Pohlot [-] , A. Kolář [-] (46. P. Hospodářský [-] ) , K. Seknička ml. [-] , J. Sak [-] (68. F. Vacata [-] ) , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , P. Jiřinec [-] (64. J. Zábranský [-] ) , J. Jelen [-] , M. Surovčík [-]

ŽK: 66. R. Havel , 76. T. Vondraš , 88. J. Šedivý .
Místo: Černošín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - HACKER Ivan (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.