2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj převážil ve prospěch Kostelce faktor - Kolářský!


Branky


0

Kostelec se hodně zvedl a myslím, že můžeme říci, že momentálně už patří k těm nejnepříjemnějším soupeřům soutěže, což se ael týká jistě také Kšic, u nichž toto tvrzení potvrzuje také tabulkové postavení, a tak bylo jasné, že diváci budou sledovat velmi zajímavý, vyrovnaný a především pohledný fotbal. Hra obou týmů byla perfektně vyrovnaná, ale nakonec rozhodlo jediné, využítí šancí. Na jedné straně, tedy na té hostující, byla k vidění dokonce i neproměněná penalta, zatímco na té domácí rozhodovala o úspěchu věhlasná zimní posila Kostelce, David Kolářský, který dvěma zásahy rozhodl o výhře Kostelce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní podívaná na zásah dlouho čekala

Už od začátku se hrálo ve velkém tempu, žádný tým nehodlal hrát defenzivněji, a tak si to týmy rozdaly při parádní útočné podívané. Hrálo se velmi tvrdě a nikdo nikomu nic nedaroval. Mnoha šancí si diváci mohli všimnout na obou stranách, ale první střelec se jim jistě hledal velmi těžko. Žádnému týmu se totiž střelecky dlouho nedařilo a oba týmy pálili jednu velkou šanci za druhou. Na straně Kostelce se nedařilo zejména Kolářskému, který zdánlivě neměl původně svůj den. To nakoenc ale vyvrátil už na konci poločasu, když  jeho spoluhráči ze druhé vlny dokázali vybojovat ztracený balón a do velké šance se dostal Steiner, který ale našel ještě lépe postaveného Davida Kolářského, jemuž míč předložil a zimní posila Kostelce prázdnou bránu hravě trefila. A tak skončila první půle po gólu Kostelce do kabin 1:0.

Janout zahodil penaltu a připravil svůj tým o šanci na body

Kšice mohla do hry poměrně rychle vrátit penalta za faul obránce Floriána, ale k penaltě se postavil Petr Janout, který nedokázal míč dostat za brankářova záda. A tohle zaváhání už zanedlouho dokázal Kostelec potrestat a utkání obrátil už téměř definitivně ve svůj prospěch, když předložil balón do skvělé pozice Davidu Kolářskému tentokrát Luděk Král a Kostelec vedl po Davidově zakončení k pravé tyči už 2:0. Od té doby už měl Kostelec mírně navrch a zahodil ještě pár dobrých šancí. Velmi dobře hrál celý zápas Jan Pešík, který dokonce i rozezvučel tyč. Branky už se ale nikdo nedočkal, a tak utkání skončilo 2:0 pro Kostelec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Tentokrát to byl parádní kolektivní výkon. Hrál proti nám velmi kvalitní tým, který chtěl hrát hezký fotbal, a tak diváci sledovali nádherné kvalitní utkání. Na hřišti jsme si nic nedarovali, bylo to tvrdé, ale férové. Takže bych chtěl všechny pochválit za dobrý disciplinovaný výkon.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): My jsme měli před zápasem měli nějaké potíže se sestavou a museli nám pomoci kluci z B-týmu. Bylo to vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách a bylo to jen o tom, kdo jich dokáže lépe využít. Kdybychom to byli my, tak vše vypadalo úplně jinak. My jsme byli ale v utkání naprosto mimo, co se produktivity týče, a tak jsme nakonec prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - L. Florián [-] , L. Touš [-] , M. Steiner [-] , J. Soustružník [-] (58. L. Král [-] ) , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] (46. A. Smetana [-] ) , M. Kövary [-] - L. Kudlík [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] (83. V. Chudáček [-] ) , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] (60. V. Berta [-] ) - P. Janout [-]

ŽK: 45. L. Touš , 55. J. Soustružník , 62. L. Florián , 88. M. Steiner - 76. L. Kudlík .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BEZVODA Václav (N), ŠNEBERGR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.