Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav sestoupit nehodlá, všechny zaskočila porážkou Stráže


Branky


0

Nikdo před utkáním asi nevěřil, že by si Sulislav mohla poradit se Stráží, a to asi ani samotní domácí. Nejspíš je hnal ale strach, strach z hrozícího sestupu, který dokáže i nemožné. Sulislav se dokázala skvěle vyhecovat a Stráž dokonale zaskočila už v první půlhodině, po níž vedla už 3:0, a to rozhodlo. Stráž už pak neodkázala s utkáním nic udělat, a to ani ve druhé půli, a tak nakonec porhrála 3:5, neuvěřitelné. Závěr utkání pak ještě olemovala dvě vyloučení, na každé straně jedno.  Sulislav má ale tři body, a to je hlavní. Na dvanáctou přimdu ztrácí už jen dva a na alternativu v podobě Sedliště jen tři. V příštím kole ale narazí Sulislav na Studánku a do utkání musí dát rozhodně vše, aby jí soupeři opět neodskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž soupeře jednoznačně podcenila

Stráž si v sobotu určině nevybrala svůj šťastný den a příliš přesvědčivě rozhodně nepůsobila. Ba naopak, nachala hrát spíše svého soupeře, což ale neměla dělat, protože na to doplatila. Sulislav totiž zvýšeného prostoru dokázala perfektně využít a symatickou bojovností dokázala Stráži pořádně zatápět. Ale prosadit se nedokázala, což ale naopak Stráž ještě více uchlácholilo a následná desetiminutovka se stala její noční můrou. Nejprve se totiž trefil Michal Krištofovič, na jehož záase pak velmi rychle navázal Milan Bouzek a v závěru té zmiňované desetiminutovky se Milan Bouzek dokázal trefit znovu a zvýšit tak na, pro Stráž hrozivých, 3:0. To už ale hostům došlo, co se na hřišti děje, a tak se začali více snažit a celkem rychle dokázali záslouhou Františka Veselého opět snížit. Pak ale nejspší opět nabrali na dojmu, že mají vše pod kontrolou, a tak znovu trochu polevili, a i když měli stále navrch, nic se jim nedařilo, nevycházeli přihrávky, kombinace, střely, zrkátka nic, a tak se do šaten odcházelo za stavu 3:1 pro Sulislav.

Bouzek zkompletoval hattrick a v podstatě rozhodl

Ani ve druhé půli se Stráž nedokázala zlepšit, a i když měla trochu navrch, byla prostě, jak se říká, pod dekou a měla i smůlu. V devětapadesáté minutě se totiž dokázal už potřetí prosadit hrdina večera, Milan Bouzek, který tak v podstatě rozhodl. Stráž sice dokázla velmi rychle odpovědět dalším snížením, tenotkrát v podání Ondřeje Ptáka, ale pak se hra znovu ustálila na nepohledné mírné převaze hostí, která k ničemu nevedla. Přesto se nakoenc hosté dokázali ještě do kontaktu dostat, když patnáct minut před koncem snížil Vlastimil Svoboda. O své prohře nakoenc ale rozhodli Strážští přeci jen sami, když Antonín Karban fauloval ve vápně ve vyložené šanci a sudí jej poslal předčasně do kabin a domácím navíc nabídl pokutový kop, který nyní už definitivně rozhodl Jaroslav Plešingr. Stráži už nic nepomohlo ani závěrečné vyloučení Libora Geberta, který dostal druhou žlutou kartu, a tak se nakoenc Sulislav radovala z nečekaných tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
M. Krištofovič [-] - L. Gebert [-] , L. Mička [-] , M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , J. Plešinger [-] , M. Ichnatoyla [-] (46. L. Laudát [-] ) , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] (55. V. Rejman [-] ) , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - D. Rubant [-] , M. Novotný [-] , V. Borys [-] , V. Svoboda [-] - B. Borys [-] , L. Koubek [-] , O. Pták [-] , F. Veselý [-] - M. Lapský [-] , P. Svoboda [-] (46. A. Karban [-] ) -

ŽK: 73. L. Gebert , 88. M. Krištofovič , 88. M. Bouzek - 18. V. Borys , 43. V. Svoboda , 43. F. Veselý , 90. M. Lapský . ČK: 90. L. Gebert - 86. A. Karban .
Místo: Sulislav. Počet diváků: 49. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MIČKA Jan (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.