0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rožďalovice napravily výsledek z minulého týdne


Branky


51. J. Najmon , 85. D. Hora , 88. J. Najmon
1

Do Tatců přijel celek z Rožďalovic, který v minulém týdnu poprvé v sezóně prohrál. Proti Tatcům měl tedy Trnavan co naprovovat. Reparát však hráčům Rožďalovic vyšel na výbornou a po výhře 0:3 si odvezli domů plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas byl z obou stran opatrný a vlažný. Především hostům z Rožďalovic se první půle nevydařila podle jejich představ. Dle slov trenéra se hráčům nechtělo běhat a podle toho také výkon na hřišti vypadal. Největším vzrušením první půle tak byla, kromě několika střel, které neměly gólové parametry, žlutá karta hráče hostí, Matěje Havránka, v 8. minutě. Po hvizdu Petra Havlase se tak šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0. 

Najmon a Hora rozhodli

Úvod druhého poločasu vypadal ze strany Rožďalovic úplně jinak, než ten první. Hosté se dostali do vedení v 51. minutě, kdy se z hranice velkého vápna opřel do míče Najmon a prostřelil brankáře domácích, Pokorného - 0:1. Dále již hra pokračovala spíše v režii hostujícího Trnavanu, nicméně domácí si dokázali vypracovat nebezpečnou šanci, při které musel podržet své spoluhráče brankář hostí, Špígl. 

 

Rozhodující moment utkání přišel v 85. minutě. Záloha Trnavanu vyslala nádhernou přihrávkou Horu do vápna, ten si poradil s obráncem i s brankářem a zvýšil na 0:2. O 4 minuty později se znovu radovali hráči Rožďalovic. Tentokrát navedl míč do velkého vápna Lukáš Dont, který přihrál na Najmona a ten se zblízka nemýlil - 0:3. Další branka již k vidění nebyla, a tak se mohli hosté po ukončení zápasu radovat ze zisku 3 bodů.  

Na zápase fotil Tomáš Malý. Děkujeme! 



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Jakub Valeš, trenér: “První poločas byl z naší strany velmi špatný. Vůbec se nám nechtělo běhat a od toho se odvíjel i náš výkon, který byl nejhorší v uplynulé sezóně. Takže muselo v poločase dojít ke změnám v sestavě a také jsme si museli k tomu něco důrazněji říct. Do druhého poločasu jsme nastoupili úplně jinak, drželi jsme balon, kombinovali, začali soupeře přehrávat a podařilo se nám vstřelit branku. Nadále se hra odvíjela v naší režii, i když domácí měli jednu šanci, při které nás podržel brankář. Ke konci zápasu se nám povedla nádherná akce, po které se nám podařilo navýšit vedení. Ke konci zápasu už se jen stvrdilo naše vítězství třetí brankou. Ale i tak musím zápas hodnotit špatně a máme na čem pracovat do příštího zápasu..“



Sestavy


Tatce
D. Pokorný [-] - M. Houska [-] (54. L. Zedník [-] ) , J. Vašíček [-] , M. Petrásek [-] (47. T. Grospietsch [-] ) , J. Březina [-] , J. Hoznauer [-] , J. Musil [-] (60. O. Festa [-] ) , P. Schneider [-] , F. Nekola [-] , P. Kašpar [-] , M. Milanovič [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - M. Havránek [-] , M. Veselý [-] (31. B. Kulychok [-] ) , M. Paroulek [-] , T. Živnůstka [-] - J. Beneš [-] (46. M. Jeník [-] ) , L. Dont [-] , J. Chlomek [-] , T. Hoffmann [-] - D. Hora [-] (87. J. Vlček [-] ) , J. Najmon [-]

Počet diváků: 38. Rozhodčí: Havlas Petr - FIALA Richard (N), HLAVÁČ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Jan Truksa
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů více jak o gól. Hosté si spraví chuť po domácí ztrátě.