Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnání přišlo v závěru


Branky


2

V Třebestovicích diváci sledovali zajímavé utkání, ve kterém padly celkem 4 branky. Domácí šli do vedení hned v úvodu zápasu, ovšem hosté z Přerova nad Labem ještě do poločasu vyrovnali a na začátku druhé půle šli do vedení. Třebestovice však zápas nezabalily a získaly alespoň bod po vyrovnání v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili své šance

V úvodu zápasu byli aktivnější domácí hráči, kteří měli několik gólových příležitostí. Ty však nedokázal proměnit především Lugmayer. Gól vstřelily Třebestovice až ve 12. minutě, kdy Schejbal skvěle uvolnil svého spoluhráče Hubáčka a ten svkělým lobem překonal brankáře hostů - 1:0

 

Třebestovice vstřelená branka zřejmě uspala a jejich aktivita v první půli utichla. To přineslo pro domácí trest v podobě vyrovnání. Ve 34. minutě vstřelil gól na 1:1 přerovský Kratocvhíl. Další branku diváci do poločasu neviděli. O přestávce se tak šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.  

Vyrovnali za minutu dvanáct

Úvod druhé půle přinesl zřejmě zlomový okamžik zápasu. Třbestovický Lugmayer šel již po několikáté sám na gólmana hostů Valentu. Tváří v tvář brankáři selhal a hosté z protiútoku vstřelili vedoucí branku, kterou vsítil Adamec - 1:2

 

Domácí vrhli všechny své síly do útoku. To jim přineslo několik slibných šancí. Tu největší měl na svých kopačkách Kreisch, který razantní střelou málem "zlomil" tyč. 

 

Vyrovnání přišlo v 89. minutě po standartní situaci Třebestovic. Čapek si zpracoval centr Hubáčka mezi stehna a levou nohou poslal míč nechytatelně k tyči - 2:2

 

Oba celky si tak z útkání odnesly bod po remíze 2:2

 

Za fotografii děkujeme Martinu Košvancovi



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebestovice
Miroslav Hubáček, tiskový mluvčí: “Na bojovného soupeře z Přerova jsme vlétli, kdyby se za 15 minut vedlo tři nula, nikdo se nemohl divit a bylo by myslím po zápase, ale šance především Lugmayera zůstaly nevyužity. Vyšla až pěkná kombinace navrátilce z Filipín Schejbala, který nádherně uvolnil D. Hubáčka, ten přeloboval brankáře a zaslouženě se vedlo. To bylo z naší strany v první půli vše, nepochopitelně jsme přestali hrát, soupeř nás přehrával a zaslouženě vyrovnal. Zlomový moment přišel na začátku druhého poločasu. Lugmayer šel opět sám na golmana, své sólo neproměnil a vzápětí z protiútoku soupeř dává na 1:2. Vše jsme vrhli do útoku, přicházely šance, Kreische málem zlomil tyč, až přichází, poslední minuta, standartka a dříve obávaný kanonýr Čapek výráží asi po pěti letech z pozice stopera dopředu, zpracuje centr D. Hubáčka mezi stehna a uklízí levačkou k tyči, nakonec dobrý bod a kdyby nebyla Corona, slavíme snad ještě doteď. Jedinou kaňkou je zranění Kuby Sekery, pro kterého přijela záchranka, snad bude brzy zdráv.”




Sestavy


TJ Sokol Třebestovice
P. Buchta [-] - J. Čapek [-] , M. Pejzl [-] , J. Kůrka [-] , J. Sekera [-] (41. M. Vopařil [-] ) - D. Hubáček [-] , T. Lugmajer [-] (86. M. Hubáček [-] ) , P. Nedbal [-] , M. Šimůnek [-] (46. J. Kreische [-] ) - J. Kurka [-] - V. Schejbal [-] (77. A. Černý [-] )

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - D. Hallík [-] , J. Kadeřávek [-] , J. Prokeš [-] - T. Vodička [-] , R. Veselý [-] - J. Kratochvíl [-] - L. Bokšay [-] , M. Forejt [-] , M. Vlček [-] (83. A. Neuhausel [-] ) , J. Adamec [-]

ŽK: 75. T. Lugmajer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Milan - SEKERA Jiří (N), CABRNOCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Petr Peklák
Tip experta: výhra domácích

I v tomto utkání opět věřím domácím, kteří mě zatím přesvědčili svými výkony více, než mužstvo Přerova nad Labem. Třebestovice na domácí půdě nezaváhají a zapíšou si 3 body.