1:3
(1:1)
27. D. Hora
61. D. Hora
80. L. Dont
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rožďalovice opět vítězné


Branky


22. E. Koubský - 27. D. Hora , 61. D. Hora , 80. L. Dont
1

Čechie Vykáň přivítala na svém hřišti vedoucí tým soutěže z Rožďalovic. Domácí se sice v průběhu první půle ujali vedení, jejich soupeř však do přestávky vyrovnal a v druhé půli skóre obrátil ve svůj prospěch. Hosté tak potvrdili roli favorita a stále vedou soutěž s náskokem jednoho bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na každé straně

Domácí hráči se lídra soutěže nezalekli a vstoupili do utkání aktivně. To se jim vyplatilo především ve 22. minutě, kdy se do nesnází dostal brankář hostů, kterému se zamotal míč mezi nohy a Koubský skluzem dostal míč za jeho záda - 1:0

 

Domácím radost ze vstřelené branky vydržela pouze 300 vteřin. Ve 27. minutě vyslala záloha hostí do průniku Horu. Ten si kličkou položil gólmana na zem a pohodlně vyrovnal na 1:1. Tento stav se již do poločasu nezměnil a do kabin se tak šlo po hvizdu hlavího rozhodčího za nerozhodného stavu. 

Hora přidal další branku

Ve druhé půli se hrálo doslova o každý metr na hřišti a k vidění byla dost tvrdá a bojovná hra ze stran obou táborů. Diváci viděli také několik žlutých karet.

 

V 61. minutě poslal hosty do vedení svou druhou brankou v zápase Hora. Ten se nejlépe zorientoval ve vápně a po centru z levé strany prostřelil na hranici malého vápna domácího brankáře - 1:2

 

Pojistku v podobě třetí branky přinesl v 80. minutě rožďalovický Dont, který z hranice velkého vápna zvýšil skvěle umístěnou střelou na 1:3

 

Skóre se už do konce druhé půle nezměnilo, a tak si hosté z Rožďalovic připsali další výhru a mohli tak společně se svými fanoušky slavit zisk dalších 3 bodů.

 

Za poskytnuté fotografie děkujeme panu Miroslavu Fadrhoncovi!



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Jakub Valeš, trenér: “ Dnešní zápas byl hodně o bojovnosti, proto bych rád hned na začátku pochválil moje mužstvo za bojovnost, a to hlavně v druhém poločase. Přínosem byli i naši střídající hráči, kteří přišli do druhého poločasu. Bylo velmi malé hřiště, takže nebyl úplně prostor na kombinaci, kterou bychom si chtěli prezentovat, takže jsme museli zjednodušit hru a hrát více do otevřené obrany domácích, což se nám celkem dařilo. Dařilo se nám zachytávat rozehrávku domácích a rychlým přechodem do útočné fáze jsme si vytvářeli dost příležitostí. Ze tří z nich se nám podařilo skórovat, i když dost šancí se nedotáhlo ke zdárnému konci, tak myslím, že naše vítězství je zasloužené. Domácí dokud měli fyzičku, tak byli vyrovnaným soupeřem, ale druhý poločas úplně fyzicky odešli.”



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Koutek [-] - E. Koubský [-] , T. Huráb [-] , T. Vobořil [-] , R. Hanzlík [-] , F. Novotný [-] (70. J. Láska [-] ) , T. Ratner [-] , M. Vondrka [-] , O. Bajzlík [-] , F. Rosenkranz [-] (63. D. Kramář [-] ) , M. Dlouhý [-] (85. V. Bryndza [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - M. Paroulek [-] , P. Vlasák [-] (80. J. Vlček [-] ) , M. Veselý [-] , T. Živnůstka [-] - B. Kulychok [-] (46. M. Jeník [-] ) , L. Dont [-] , J. Chlomek [-] , T. Hoffmann [-] - D. Hora [-] (72. J. Beneš [-] ) , J. Najmon [-] -

ŽK: 39. M. Vondrka , 72. T. Vobořil - 40. L. Dont , 71. T. Živnůstka , 88. M. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - BANĚČEK Valdemar (N), HLAVÁČ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Ondřej Martínek
Tip experta: výhra hostů

Favorit celé soutěže si z Vykáně odveze všechny body.