0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodla jediná branka


Branky


3

V neděli odpoledne se v rámci 3. kola okresního přeboru utkaly týmy Čechie Vykáň a Polabanu Nymburk B. Pro domácí to byla premiéra na domácím hřišti v nové sezóně. Celé utkání rozhodla jediná branka, která padla hned v 6. minutě. Domácí se nezvldáli odrazit z posledního místa, zatímco hosté ztácejí pouhý bod na vedoucí týmy soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z přímého kopu

V úvodu utkání byli více aktivní hráči Vykáně, ovšem vedení se ujala rezerva Polabanu Nymburk. Hned v 6. minutě poslal hosty do vedení Jan Zubák, kterému vyšel trestný kop na výbornou - 0:1. Domácí mužstvo však zůstalo i po inkasovaném gólu aktivní. Drželo své soupeře po většinu prvního dějství pod tlakem a ti nejednou chybovali. Několik velkých příležitostí však hráči Čechie nedokázali využít a zužitkovat, do kabin se tak šlo po hvizdu hlavního rozhodčího utkání za stavu 0:1 pro hosty z Nymburka.  

Drželi soupeře pod tlakem, gól však nevstřelili

Druhý poločas utkání se nesl v podobném duchu jako ten první. Hráči domácích drželi své soupeře pod tlakem, ti však celou druhou půlku předváděli bojovný výkon, a nedovolili tak soupeři vstřelit branku. Čechie Vykáň měla možnost zahrávat několik rohových kopů, ovšem ani ty nedokázali využít a vsítit tak branku.

Velké vzrušení přinesla 88. minuta, ve které byl po faulu a druhé žluté kartě vyloučen hráč hostí, Michal Zoubek. V divokém závěru již diváci žádnou branku neviděli, hosté si tak z horké půdy Čechie Vykáň odvezli 3 body a na lídry soutěžě z Kostelní Lhoty a Rožďalovic ztrácejí pouhý bod. Domácí se nedokázali odrazit ode dna tabulky a jsou tak jediným týmem, který ještě nezískal v soutěži ani jeden bod.  



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Radek Hanuš, trenér: "Od začátku zápasu byl soupeř hodně na míči. Nám se povedlo dát brzy gól z přímého kopu, ale většinu prvního poločasu jsme hráli pod tlakem. Ve druhé půli měli domácí snad patnáct rohových kopů, ale ani to jim ke vstřelení branky nestačilo. Musím hráče pochválit za bojovný výkon ve druhém poločasu. Takové vítězství je pro nás velmi cenné."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - M. Dlouhý [-] , R. Hanzlík [-] , T. Huráb [-] , O. Bajzlík [-] , F. Rosenkranz [-] , V. Zdich [-] (57. E. Koubský [-] ) , T. Vobořil [-] , M. Vondrka [-] , F. Novotný [-] , T. Ratner [-]

SK Polaban Nymburk
D. Kožurik [-] - M. Zoubek [-] , T. Hrdlička [-] , L. Kovacs [-] (70. A. Nechanský [-] ) , T. Hrbáček [-] (56. J. Luxemburk [-] ) , J. Zubák [-] (89. J. Kvíz [-] ) , M. Krumpholc [-] , D. Procházka [-] , J. Šťastný [-] , T. Dědek [-] , D. Protivný [-]

ŽK: 64. V. Zdich , 87. T. Vobořil - J. Zubák , 31. D. Procházka , 41. M. Zoubek , 52. T. Hrbáček , 67. L. Kovacs , 79. T. Dědek , 90. M. Krumpholc . ČK: 88. M. Zoubek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - BANĚČEK Valdemar (N), GAJDOŠÍK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů