2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebestovice obraly favorita o body


Branky


4. D. Hubáček , 54. P. Nedbal (p.) - 25. M. Veselý , 26. J. Beneš
3

Ve 3. kole Postřižinského přeboru mužů přivítali na svém hřišti hráči Třebestovic lídra soutěže z Rožďalovic. Domácí měli po nevydařeném minulém kole co napravovat a to se jim povedlo. Favorita po remíze 2:2 obrali o bod a mohou tak slavit cenný skalp. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý obrat hostů

Domácí začali aktivně a to jim přineslo své ovoce po té, co se ve 4. minutě ujali vedení. Po kolmé přihrávce na střed a špatném vystoupní stopera Rožďalovic se dostal k zakončení domácí Daniel Hubáček, své šance se nezalekl a poslal tak Třebestovice do vedení - 1:0. Hosté se však nenechali rozhodit a byli aktivní. To se jim vyplatilo ve 25. minutě, kdy po centru z pravé strany vyskočil ve vápně nejvýše Marek Veselý a srovnal na 1:1. O minutu později hosté skóre obrátili ve svůj prospěch. Na hranici vápna se míč se štěstím odrazil k Jaroslavu Benešovi, ten obstřelil brankéře domácích a poslal hosty do vedení - 1:2. Do poločasu už diváci další gól neviděli. Do kabin se tak o přestávce šlo za stavu 1:2 pro tým hostí z Rožďalovic. 

Proměněná penalta přinesla domácím bod

Jediný gól druhého poločasu viděla stovka diváků v 54. minutě. K odraženému míči se ve velkém vápně dostal domácí útočník, toho poslal k zemi obránce Rožďalovic a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil Petr Nedbal. Gólman Špígl si sice konečky prstů na míč sáhl, gólu však nezabránil - 2:2. Další branky už druhý poločas nepřinesl. Po posledním hvizdu sudího tak mohli hráči domácích slavit cenný skalp a zisk 1 bodu. Hosté poprvé v této sezóně ztratili body.  

Za fotografie děkujeme Renátě Růžičkové



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebestovice
Miroslav Hubáček, hráč: "Přijel k nám soupeř, který budil respekt. Vedoucí tým tabulky a vítěz Radimské letní ligy po "Koronapauze" před startem sezóny. Nastoupili jsme odhodlaně, hned ve 4. minutě po nádherné akci na jeden dotek se ujímáme vedení. Nedbal vyslal kolmici na Lugmayera, který z jedné předložil Hubáčkovi prázdnou branku a ten se nemýlil. Vzápětí mohl přidat Lugmayer druhou branku, obešel i brankáře a upadl, penalta se nepískala. Hostům se během jedné minuty podařilo otočit výsledek po centrech ze strany a chybách naší obrany. Šance se střídaly na obou stranách, na začátku druhé půle byl sestřelen ve vápně Lugmayer, pískala se penalta, kterou Nedbal se štěstím proměnil. V pěkném utkání jsme mohli vyhrát i prohrát. V poslední minutě běžel sám na brankáře nejlepší hráč na hřišti Lugmayer, bohužel neproměnil, bod bereme."

FC Trnavan Rožďalovice
Jakub Valeš, trenér: "Dnešní zápas se nám hrubě nepovedl, přijeli jsme hodně oslabení. Bohužel nás zastihla velká marodka a musím říct, že kluci, kteří dostali šanci tak úplně nenaplnili očekávání, které jsme do nich vkládali. Zápas se ale nepovedl celému týmu. Neplnili jsme základní věci, na kterých pracujeme a jak chceme hrát. Kombinace nám vázla, neposlouchaly nás nohy a byli jsme těžkopádní. Tři body jsme si nezasloužili. Nedá se nic dělat, musíme to napravit v příštím kole s Kovanicemi."



Sestavy


TJ Sokol Třebestovice
P. Buchta [-] - J. Čapek [-] , M. Pejzl [-] , J. Kůrka [-] , D. Koubek [-] (65. V. Schejbal [-] ) - T. Lugmajer [-] , P. Nedbal [-] , L. Kurka [-] , M. Vopařil [-] - J. Kurka [-] (84. A. Černý [-] ) - D. Hubáček [-]

FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - T. Hoffmann [-] , M. Paroulek [-] (20. M. Havránek [-] ) , T. Živnůstka [-] , J. Vlček [-] (58. R. Jansta [-] ) - J. Chlomek [-] , L. Dont [-] , P. Vlasák [-] , J. Beneš [-] - M. Veselý [-] , D. Hora [-] -

ŽK: 70. T. Lugmajer - 44. T. Hoffmann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pažout Jan - SEKERA Jiří (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů