Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli půl tuctu branek


Branky


2

Ve 2. kole Nymburského okresního přeboru přivítala rezerva Polabanu Nymburk na svém hřišti TJ Sokol Třebestovice. Před zápasem byl Nymburk bez bodu, zatímco hosté získali v zápase s B týmem Poděbrad 3 body. Do Nymburka však přijeli značně oslabeni. Všech 80 diváků vidělo hned 6 branek a společně s domácími fotbalisty, jejichž věkový průměr byl 22 let, mohli slavit zisk prvních 3 bodů v sezóně po pohodlné výhře 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladíci po 2 gólech polevili

Hráči rezervy Polabanu Nymburk byli v prvním poločase aktivní hned od začátku a to jim přineslo své ovoce. První branku domácích vstřelil v 17. minutě utkání Linh-Tom Nguyen Hoang - 1:0. Do 2 brankového vedení poslal domácí o 8 minut později 19-ti letý Dominik Filip - 2:0. Tým hostí z Třebestovic se však nevzdal. Využil polevení domácích a ještě před odchodem do kabin snížil na rozdíl jediné branky, když ve 40. minutě vstřelil jedinou branku mužstva hostů Lukáš Kurka - 2:1. První poločas nepřinesl žádnou kartu ani žádné další vzrušení, které by zvedlo všech 80 diváků ze sedadel. V poločase se tak šlo po hvizdu sudího Lubomíra Hurycha do kabin za stavu 2:1.

Trenérovi vyšlo střídání

Ve 2. půli šlo na zeleném pažitu o hodně. To bylo znát hlavně mezi 58. a 68. minutou, kdy musel rozhodčí celkem 4x tasit žlutou kartu. Nejprve se žlutilo na straně domácích, kdy si zblízka prohlédli kartonek žluté barvy Krumpholc a Filip. Na straně hostí byli žlutou kartou potrestání Kůrka a Vopařil. Navíc se Třebestovicím během druhého poločasu zranili 2 hráči. V 75. minutě vstřelil rozdílový gól domácích střídající hráč s číslem 7, Tomáš Protivný - 3:1. Na rozdíl 4 branek zvýšil další střídající Tomáš, tentorkát Hrdlička - 4:1. Trenéru Hanušovi tak vyšel tah se střídáním. Na konečných 5:1 vstřelil svůj 2. gól utkání Tomáš Protivný v 86. minutě.   



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Radek Hanuš, trenér: "Soupeř přijel s defenzivní taktikou a podle toho obraz hry vypadal. Po dvou vstřelených brankách jsme na chvíli polevili v koncentraci a hosté ještě do poločasu snížili. Ve druhé půli se na hře příliš nezměnilo a naštěstí jsme ještě nějaké branky přidali. Je to pro nás důležité vítězství, potřebovali jsme napravit blamáž z minulého týdne."

TJ Sokol Třebestovice
Martin Košvanec, manažer: "Moc se nám nevedlo, přijeli jsme bohužel už oslabeni. Nemohl brankář, jednoho záložníka máme po operaci, další dva hráče máme zraněné, no a při samotném zápasu se nám zranil nejlepší hráč v poli a ke konci zápasu další. Nymburk hratelný byl, jsou to mladí a rychlí kluci se super fyzičkou. Rozhodčí tomu chvílemi taky moc nepomohl, ale na to se opravdu vymlouvat nechceme."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
D. Kožurik [-] - H. Nguyen [-] (46. T. Hrbáček [-] ) , M. Krušinský [-] (77. T. Hrdlička [-] ) , M. Zoubek [-] (86. T. Dědek [-] ) , L. Kovacs [-] , J. Zubák [-] (52. T. Protivný [-] ) , M. Krumpholc [-] , D. Procházka [-] , L. Vaníček [-] , D. Protivný [-] , D. Filip [-]

TJ Sokol Třebestovice
M. Hubáček [-] - J. Čapek [-] , M. Pejzl [-] , J. Kůrka [-] , J. Sekera [-] (74. A. Liskai [-] ) , D. Koubek [-] - T. Lugmajer [-] , P. Nedbal [-] , L. Kurka [-] - J. Kurka [-] (23. M. Vopařil [-] ) , A. Černý [-] (83. P. Roupec [-] )

ŽK: 58. M. Krumpholc , 61. D. Filip - 65. J. Kůrka , 68. M. Vopařil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hurych Lubomír - URBAN Lukáš (N), SEKERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů