3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka ustála nepříznivý vývoj a zápas proti Sulislavi strhla na svou stranu


Branky


47. M. Bureš , 61. M. Bureš , 74. D. Marek - 42. M. Bouzek
0

Jasným favoritem na studánském trávníky bylo jednoznačně domácí Dynamo, o to více, když Sulislav dorazila jen přesně v jedenácti lidech, i když je pravdou, že zraněním neustále trpící Studánka musela posílit hned o šest hráčů B-týmu. Po dlouhém zranění se však do řad Dynama vrátil velmi důležitý Dalibor Marek, který byl v útoku ihned velmi platný. Avšak i přes to, že Studánka Sulislav přehrávala, po první půli hostující tým vedl 1:0. Trochu demotivující vývoj ale Studánku do kolen nesrazil a domácí tým si nakoenc dokázal dojít ve druhé půli pro zasloužené tři body, které už jej dostaly do naprosté pohody, Studánka už se totiž sestupu obávat nemusí ani teoreticky. To Sulislav je mu opět blíže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka svou laxností dostala Sulislav do výhody

Od začátku bylo na hřišti evidentní, který tým bude mít v utkání navrch. Studánka Sulislav i ve zmírněném tempu přehrávala a bez potíží se neustále dostávala do nějakých šancí. Jenž její hráči nabyli na dojmu, že to nejspíš půjde samo, a tak byli v klíčovách momentech doslova laxní, což nahrávalo Sulislavi dokonale do karet. Ačkoli mnoho pramenilo z nepřesnosti Studánky, musíme ale vyzdvihnout také perfektní výkon hostujícího brankáře, který vychytal soupeřovy střelce v několika obrovských šancí a několikrát výrazně znepříjemnil život také Daliboru Markovi. Takže se Studánka stále nemohla prosadit, až se nakoenc stalo to, že její nedisciplinovanosti využila Sulislav, když si centr do vápna zpracoval Milan Bouzek a dokázal ve dvaačtyřiáté minutě, jako první rozvlnit síť a před druhou půlí tak Sulislav dokonale zvýhodnit.

Studánku nakoplo rychlé vyrovnání

Druhou půli už však domácí tým nepodcenil a šel do ní naplno, a tak se zaslouženě dočkal chvíli po výkopu rychlé vyrovnávací branky, když se po rohu zavěsil do vzduchu Marek Bureš a rozvlil poprvé sulislavskou síť. To dostalo Dynamo do pohody, a tak se zápas mohl v klidu dál vyvíjet v jeho prospěch. Zanedlouho se podařilo Marku Burešovi druhým záasahem hlavou dokonce i stav definitivně zvrátit a se Sulislaví to šlo z kopce. I nadále měla navrch, ale totálního rozhodnutí se dočkala asi až patnáct minut před koncem, když pěknou a rychlou kombinaci zakončoval prakticky do prázdné branky Dalibor Marek. Zbytak zápasu uže se pak v podstatě jen v poklidu dohrával. Studánka tak slaví vítězství a Sulislav jen musí doufat a věřit, že jí tabulkoví sousedé příliš neodskočí.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Oldřich Janovec: Byl to zápas, který mohl rozhodnout definitivně o tom, že v soutěži setrváme i pro příští rok, i když naše sestupové šance byly už jen minimální a nikdo na ně ve skutečnosti v podstatě nemyslel, šlo o ten lepší a jistější pocit klidu. Proto jsme zápas chtěli vyhrát. První půle byla ale v našem podání katastrofální, my jsme sice Sulislav přehrávali, ale určitě jsme zápas trochu podcenili, hráli jsme laxně a nedisciplinovaně, takže se stalo to, že jsme po něm nakonec prohrávali 0:1, ač možná po sporné situaci. My jsme ale věděli, že když budeme hrát svou hru, tak je musíme porazit, soupeř byl navíc jen v jedenácti lidech, takže mu rychle docházely síly a k tomu se mu v průběhu zranili dva hráči, kteří museli zápas s bolestmi dohrávat, a to vše nám jen nahrávalo do karet. Také jsme toho dokázali využít, rychle jsme vyrovnali, což nás uklidnilo a nakonec jsme zápas zdárně dovedli obratem k vítězství. Nakonec tedy můžeme být spokojení a v klidu, a to přesně jsme před utkáním chtěli.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
S. Landergot [-] - O. Janovec [-] , L. Novák [-] , D. Lončík [-] - Š. Štrunc [-] , J. Klesa [-] , R. Šlehofer [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Hubálek [-] , M. Bureš [-] - R. Černý [-] (74. P. Morgenstein [-] ) - D. Marek [-] (84. M. Horáček [-] )

TJ Sokol Sulislav
M. Krištofovič [-] - L. Laudát [-] , L. Gebert [-] , K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , V. Rejman [-]

ŽK: 34. D. Marek - 34. M. Krištofovič .
Místo: Studánka. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - LIPCHAVSKÝ Jaromír (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.